Søndagssnak #22


Hej alle sammen & rigtig dejlig søndag til jer.

Her til morgen har jeg været til yoga (det er lidt blevet en søndagstradition) og om lidt er der bagt havregrød til morgenmad. I dag har jeg lavet den uden et æg og jeg er spændt på at se hvilken forskel det gør.

Selvom jeg, på papiret, ikke har haft ferie, har denne uge nu alligevel føltes lidt sådan. Jeg har haft ganske lidt undervisning, og jeg har oven i købet været et par dage i Esbjerg.

Mandag var en ret aktiv dag der både bød på en lille løbetur, lidt træning nede i træningsrummet her på kollegiet og et yogahold om aftenen. Tirsdag havde jeg undervisning, men startede morgenen ud med kaffe, havregrød og dette indslag i horisont. Jeg delte også et indlæg her på bloggen, om den nye grøntsagspostej fra Stryhn's.

Onsdag var en rigtig hyggelig dag. Jeg lavede kaffe og bagt havregrød til mig og Jesper (lidt valentinshygge). Jesper overraskede mig med den skønneste valentinsgestus, så jeg har virkelig følt mig elsket. Den hjemmebagte brownie ude i køleskabet og blomsterne på bordet er bevis, hihi. Senere kørte vi en tur i Plantorama og forbi min gode veninde Maria til en kop kaffe. Dagen sluttede af med Three Bilboards Outside Ebbing Missouri i biografen på Trøjborg og aftensmad på Shawarma King, der laver en lækker fallafel-rulle med hjemmelavet vegansk dressing.

Torsdag morgen, kørte vi til Esbjerg og var først hjemme i Aarhus igen, lørdag aften. Jespers niece er netop blevet 1 år og det skulle fejres. Esbjerg er en fin by og jeg er så småt ved at lære dele af den at kende. Fredag var jeg ude at gå en god lang tur i området omkring hvor Jespers forældre bor. Der er et smukt skovområde lige i nærheden og ikke så langt til skulpturen Mennesket ved havet.

Lørdag aften blev brugt på lidt praktiske sager mens Arrival kørte på tv'et.


Fine sager i Plantorama <3


Brætspil og kaffe på café i Esbjerg.


Det fineste solskin kiggede frem da jeg gik gennem skoven, på min gåtur i Esbjerg.


Mennesket ved havet.


Kæresteaften med burger og rødvin.

Ting jeg glæder mig til i næste uge:

... undervisning på studiet.

... at se min storebror der er hjemme fra Estland, for en stund.

... fejre min fars fødselsdag.

... tilbringe tid med familien.

... dele en opskrift på bagt havregrød med jer.

... blive færdig med et lille DIY projekt.

... hænge endnu en hylde op (den er allerede malet).

Dagens sang: er blevet hørt på repeat...

Dua Lipa - IDGAF

Dagens video: får munden til at løbe i vand...

Chickpea Curry - 5 minute dinner

#søndag #søndagssnak #weekend #esbjerg #plantorama #naturlihakket

Borggade 6k
8000 Aarhus
24 52 26 41
CVR: 39977125
  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle