Søndagssnak #21


God formiddag folkens. Sikke et snevejr vi har fået her til morgen i Aarhus. Ser det også sådan ud i resten af Danmark?

Jeg er netop kommet hjem fra et yogahold og sidder med min havregrød, og en kop kaffe, mens jeg skriver til jer. Har i haft en god uge?


Min uge, har som sædvanlig, budt på undervisning og læsning til ugens timer. Der har dog været plads til en masse andet også, og én af ugens højdepunkter, er helt klart, at jeg endelig har kunnet dele, bloggens nye design med jer! Jeg syntes bare det er blevet så fint og jeg håber virkelig, at i kan lide det?

Et andet højdepunkt i denne uge, er helt klart, at jeg har været i Viborg og besøge min søster. Det gjorde jeg i går, og nøøhj hvor var det skønt at se hende. Vi hyggede med snacks og snakkede, mens Netflix kørte i baggrunden med først Comedians in Cars Getting Coffee og så Death Proof inden jeg vendte snuden mod Aarhus. Jeg blev næsten helt sorgfuld da jeg sagde farvel, som om jeg meget hellere ville blive, så meget havde jeg savnet hende. Kender i den følelse, når i ses med venner eller familie?


Mandag eftermiddag, svingede min far forbi kollegiet, på vej hjem fra arbejde, og hjalp mig med de sidste detaljer på bloggen. Det er bestemt ikke værst med en teknisk dygtig far ved sin sidde.

Fredag havde jeg fornøjelsen af min gode veninde Maria's selskab. Vi startede aftenen ud med rosé, hjemme på mit kollegieværelse, inden vi cyklede ned og traditionen tro, så den tredje Fifty Shade's film efterfulgt af drinks på Café Stiften. Hvis i nogensinde er i tvivl om hvad i skal bestille dér, så foreslår jeg drinken Butt Naked i Tahiti. Den syntes vi begge, var en vinder,

Ting jeg glæder mig til i næste uge:

... at tage billeder til bloggen.

... måske en tur i biografen med Jesper.

... en åben uge uden så meget undervisning.

... at læse, særligt om fysisk aktivitet og Motivational Interviewing.

... at gå på jagt efter inspiration til madlavning i køkkenet.

Dagens sang:

Amber Mark - Can you Hear Me

Dagens video:

Jeg ELSKER Lucas the Spider... han er nok den eneste edderkop jeg ikke er blevet bange for...

Lucas the Spider - Musical Spider

#søndag #sunday #weekend #søndagssnak

Borggade 6k
8000 Aarhus
24 52 26 41
CVR: 39977125
  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle