Søndagssnak #20


Glædelig søndag alle sammen. Tænk engang, at det er 20 uger siden jeg påbegyndte denne føljeton - det syntes jeg altså er vildt. I kan finde min aller første søndagssnak lige her.

I denne uge startede jeg på nyt semester, med titlen Interventions in a Lifecycle Perspective. Min mandag blev brugt på undervisning, en løbetur og fødselsdagsfejring af mine veninde Sarah på Poh C&P.

Tirsdag skulle jeg til møde om en mulig praktikplads og havde et par erinder nede i byen. Jeg forkælede mig selv med den skønneste salat til frokost, brugte eftermiddagen på læsning og om aftenen så jeg Steve Jobs: the Billion Dollar Hippie, på Netflix.

Onsdag havde vi Health Counselling på studiet. Et fag jeg har glædet mig meget til, og som virkelig lever op til mine forventninger. Det tager udgangspunkt i en bog der hedder Motivational Interviewing, som er en speciel samtaleteknik, der er udviklet til brug på klienter der har brug for forandring. Eksempelvist vaneændring i forbindelse med vægttab. Om aftenen lavede Jesper og jeg burgere med Naturli' Hakket. Jeg er fan. Er der nogle af jer der har prøvet det?

Torsdag var der mere Health Counselling på programmet og efter en lang dag på studiet, cyklede jeg til månedens første yogatime. Det var simpelthen så skønt at være tilbage på måtten. Tænk sig engang, at jeg skulle have det sådan en dag.

Fredag forløb sig ganske stille og roligt, men der var lidt mere gang i den om lørdagen. Jeg var tidligt oppe og brugte det meste af formiddagen på at læse. Da Jesper stod op, hyggede vi med bananpandekager, kaffe og lidt SATC, inden vi gav os i kast med at hænge hylde op på mit værelse (måske så i det på instagram?). Endelig er den kommet op at hænge, det tog så også kun en måneds tid.

I dag, har jeg tilbragt en god håndfuld timer, med min skønne mor. Vi startede morgenen ud, med en løbetur om Egå Engsø og kørte så Plantorama, hvor vi havde medbragt egen kaffe og fastelavnsbolle inden vi gik på plantejagt. Jeg er kommet hjem med to fine planter. En Guldranke, som i måske kan huske, jeg har skrevet om før og en Hjertefilodendron.Ting jeg ser frem til i næste uge:

  • fredagsdate med min veninde Maria.

  • en uge uden de store planer.

  • undervisning og læsning.

  • at byde jer velkommen til mit nye blogdesign.

  • et par løbeture, med god musik i ørene

  • yoga.

Dagens sang:

Topic & Ally Brooke - Perfect

Dagens video:

Dagens video er en dokumentar om hjerneoptimering. Det er på sin vis både virkelig spændende, men også ret skræmmende. Særligt den sidste del om menneskelig forbindelse syntes jeg er interessant. Jeg ved ikke hvor længe videoen er tilgængelig, og den er lidt lang, men jeg syntes virkelig i skal se den.

Supermennesket - Den optimerede hjerne

#plantorama #søndag #weekend #søndagssnak

Borggade 6k
8000 Aarhus
24 52 26 41
CVR: 39977125
  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle