Søndagssnak #2


God formiddag folkens.

Så er det for 2. gang, blevet tid til en søndagsopdatering på bloggen. Her på Ravnsbjerg skinner solen og luften er helt fantastisk. Jeg har lige bagt brownie og nu er jeg kravlet tilbage under dynen for at skrive dette indlæg. Siden jeg får gæster inden længe, bliver det et kort indlæg.

Egentlig, har det været en stille og rolig uge, der mest af alt har budt på undervisning og læsning herhjemme, kombineret med lidt Netflix og en løbetur eller 2. Jesper og jeg har også trænet lidt sammen i kollegiets fitnessrum, og så har jeg bagt knækbrød, efter en rigtig god opskrift, jeg selv har bikset sammen. Den skal nok komme på bloggen inden længe.

Så blev det fredag og min far havde inviteret ud at spise, så vi havde bestilt bord på Ricks. En marokkansk-inspireret restaurant på Frederiksalle. Jeg fik en lækker grøntsags-tagine med de skønneste kartofler til.


Lørdag bød på en tur i Legoland og det var virkelig hyggeligt. Det var så længe siden jeg sidst havde været der, men jeg har mange gode minder derfra og så elsker jeg rutchebaner. Udsigten til at spise pomfritter var heller ikke værst.

Ting jeg ser frem til i den kommende uge:

  • læse i mine 'for fornøjelsen' bøger.

  • undervisning på studiet.

  • at finde ud af om min forsikring dækker min computer, eller om jeg skal købe en helt ny selv.

  • kærestetræning i Ravnsbjergs fitnessrum.

  • tilbringe tid i køkkenet.

#søndag #søndagssnak #weekend

CVR: 39977125
  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle