Søndagssnak #19


Hej alle sammen. Så er det endnu engang blevet søndag, den sidste søndag i januar faktisk, har i tænkt over det?

Jeg glæder mig, til at byde februar velkommen. Men det er nok mest fordi, jeg har haft eksaminer, her i januar og at det bare er rigtig rart at være igennem dem.

Måske har i fulgt lidt med på instagram, for jeg har da delt lidt både fra campus og herhjemme. inklusiv min lille sejersvideo efter endt mundtlig eksamen. Endelig, går jeg ind i en uge, der ikke kommer til, at handle om eksamensforberedelser hver dag.

Ugen har dog budt på andet end kun eksamen. Det handler jo om balance, og jeg bliver altså helt skør, hvis ikke jeg giver mig selv et pusterum i ny og næ.

Mandag morgen stod jeg op og løb en lille tur i området omkring kollegiet. Jeg er begyndt at løbe lidt mindre end hvad jeg ellers har været vant til, så jeg løber både kortere ruter og har sænket tempoet lidt. Det er simpelthen så dejligt og jeg føler jeg nyder mine løbeture mere. Da jeg kom hjem, satte jeg mig ned med en portion havregrød og så en vlog på min veninde Sarahs Youtubekanal. Hun er personlig træner her i Aarhus og så læser hun Global sundhed og ernæring sammen med mig. Resten af dagen brugte jeg på at forberede mig på min mundtlige eksamen og så havde jeg totalt optur over tilbud på både Froosh og Katjes i Føtex.

Tirsdag, cyklede jeg op på campus, for at mødes med min studiegruppe, så vi kunne forberede os til den mundtlige eksamen. Det brugte vi så et par timer på og om eftermiddagen cyklede jeg hjem, brugte et par timer på det nye blogdesign og tog et varmt tiltrængt bad, sammen med to af mine planter. Jeg har lært at det er rigtig godt, for nogle plante med luftfugtighed og at den damp der bliver skabt når man er i bad, kan fungere ligesågodt.

Onsdag, tilbragte jeg det meste af dagen hjemme på kollegiet, med eksamensforberedelse. Jeg fik også lavet en portion af de snackkugler, jeg delte opskriften på, i fredags.

Torsdag blev brugt på mere eksamensforberedelse, både på campus med pigerne og efterfølgende derhjemme.

Fredag var så den sidste eksamensdag og vi var alle fire mødt op for at støtte hinanden under vores eksaminer. Jeg var den sidste og da vi alle var færdige, tog vi ned og fik Pita på Street Food. Hele eftermiddag brugte jeg på bare at slappe af og om aftenen tog jeg ned i byen og fik en øl på Under Masken, med en god veninde inden vi tog til gammel elev fest på vores gamle gymnasium.Vi havde en vildt hyggelig aften med dans og snak med gamle lærere. Jeg var hjemme ved 1 tiden, hoppede så på hovedet i seng og var oppe igen, lidt over 6 lørdag morgen. Min far svingede forbi med rundstykker og fik en kop kaffe, inden vi kørte mod Sjælland for at besøge min farmor.

Her til morgen, skriver jeg fra sengen, med en sovende Jesper ved min side. Om lidt løber jeg en lille tur og så komme min mor forbi til kaffe, ved middagstid.

Ting jeg ser frem til i næste uge:

  • at påbegynde et nyt semester.

  • to gange yogahold.

  • at fejre min veninde Sarahs fødselsdag.

  • et møde om mulig praktikplads.

  • at gå ind i en ny måned.

Dagens sang:

Will Joseph Cook - Treat Me Like A Lover

Dagens video:

Har i nogensinde set akrobatisk løvedans? Det altså lidt specielt.

Genting Lion Dance - 2017 Central Region Champion

#søndag #weekend #søndagssnak

Borggade 6k
8000 Aarhus
24 52 26 41
CVR: 39977125
  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle