Søndagssnak #17


Hej venner & rigtig dejlig søndag til jer!

Så er det endnu engang blevet tid til en lille opsummering på hvad der er sket siden sidste søndagssnak.

Desværre kan jeg ikke berette om det helt store. Jeg har nemlig været ramt af sygdom hele ugen. Mine dage er derfor primært blevet tilbragt under dynen. Nogle gange kan det næsten være helt rart, med en sygedag eller to, men jeg har virkelig været ramt, så det har ikke været helt fedt. Mest af alt, var jeg nervøs fo,r om jeg mon ville blive rask nok til eksamen. Det er jeg heldigvis blevet, så de næste 2 uger skal bruges på at runde dette semester af med en skriftlig og en mundtlig eksamen.

Trods sygdom har jeg alligevel formået at dele et enkelt blogindlæg med jer, nemlig mine mål for 2018. Et indlæg jeg faktisk er rigtig stolt af.

Derudover har jeg fået set hele The People v. O.J. Simpson på Netflix, som jeg virkelig varmt kan anbefale. Faktisk har den stået på en del Netflix, side om side med en masse hosten og overforbrug af snotpapir. Down with Love er desuden en vildt sjov og finurlig 60’er inspireret romantisk komedie med Renée Zellweger og Ewan McGregor som også kan findes på Netflix. Så er jeg også gået i gang med en ny serie der hedder Atypical. Den centrere om en ung fyr med Autisme, hans familie, venner og terapeut. Jeg føler mig i ret godt selskab, når jeg ser den serie. Kender i det?


I løbet af torsdag og især fredag begyndte sygdommen at aftage og det er SÅ rart, næsten at være oven på igen. Fredag eftermiddag var jeg endda ude at løbe en lille tur. Det var en kæmpe sejr! Det sætter tingene lidt i perspektiv at være syg og de små hverdagsting er lige pludselig ikke så små længere. Følelsen af bare at riste et stykke brød og lave en kop te, uden at føle verden er ved at vælte, er fantastisk!

En anden lille sejr i min hverdag er at Jesper og jeg er begyndt at se Sex & the City sammen. Det lyder måske fjollet, men jeg syntes det er fantastisk. Nu har vi set nogle film og serier sammen, som Jesper har peget på, så det er skønt at vi nu ser noget, som jeg har valgt. Vi har godt nok kun set et par enkelte afsnit, men jeg kan ikke lade være med at sidde og smile af glæde over, at han ser med.

Min lørdag gik med eksamensskrivning, kaffedrikning, blogging og lidt bageri i køkkenet. Jeg fifler stadig rundt med opskrifter på en slags sunde cookie dough inspirerede snack-kugler og det bliver kun bedre. Jeg tror jeg ender med at dele et par forskellige opskrifter.

Om aftenen kørte jeg ud til min mor i Ugelbølle og det er fra Ugelbølle jeg nu skriver til jer. Jeg sidder ved spisebordet, med pejsen i min ryg, og med min mor der laver boller i køkkenet. Det er ret hyggeligt. Inden længe vender jeg nok snuden hjem mod Aarhus, for i eftermiddag har jeg et yogahold og jeg skulle også gerne nå at kigge på lidt eksamen.

Jeg håber jeres januar går rigtig godt indtil videre – mon der er nogen der sidder med eksamen ligesom mig?

Ting jeg ser frem til i næste uge:

  • at indlevere min skriftlige eksamen.

  • lave nogle af de ting jeg ikke har kunnet, mens jeg var syg.

  • at få hængt den der hylde op, jeg snakkede om sidste uge.

  • at løbe et par små ture.

  • yoga.

Dagens sang:

Dream - Bishop Briggs

Dagens video:

Stair Philosophy: Where Yoga meets Life

#søndag #weekend

Borggade 6k
8000 Aarhus
24 52 26 41
CVR: 39977125
  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle