Søndagssnak #15 (Juleaften)


Hej alle sammen & rigtig glædelig jul!

Jeg skriver til jer fra Ugelbølle, hvor jeg skal fejre jul med min mor, storebror og lillesøster. En lille firkløver.

Vi (min mor og jeg) har siddet og snakket, og drukket kaffe, her fra morgenstunden af og nu er min mor lige drønet i Netto. Der manglede alligevel noget til julebordet. Det gav mig til gengæld mulighed for lige, at skrive til jer.

Som sædvanligt, får i en lille gennemgang, af ugen der er gået. Jeg har glædet mig til at kunne tune ind på dagens indlæg, for de her søndagssnakke gør noget særligt for mig. Der er noget terapeutisk i at skrive dem, det giver mig ro i sindet.


Denne uges mandag morgen, startede som mange af mine mandage gør: med en løbetur. Måske så i på instagram, at mine fødder røg en tur i mudderet? Da der måske lige var røget en anelse for meget is indenbords i løbet af weekenden, var det enormt tiltrængt med en sundere start på ugen.

Tirsdag, havde jeg et par timers undervisning, men ellers brugte jeg lidt af dagen i køkkenet, på at teste opskrifter. Om onsdagen fik jeg klaret en helt masse småting, såsom julegaveindkøb, omplantning af planter, tøjvask og bloggeri. Om aftenen var vi (Jesper og jeg) på Juliette. En skøn restaurant på Jægergaardsgade. God mad og vin slår aldrig fejl.

Torsdag, havde jeg mange ting på programmet og det resulterede i et par gode cykelture mellem midtbyen og Viby. Der blev både blogget, snakket, drukket kaffe, holdt møde og om aftenen var jeg på tøsedate med min gode veninde Maria. Fredag var lidt mere rolig og bød på bl.a. en løbetur, lidt bagning og kærestehygge om aftenen med sushi og en god film

Om lørdagen udvekslede Jesper og jeg julegaver med hinanden, inden vi tog over til min far, der havde inviteret til julehygge. Vi legede pakkeleg, spiste god mad, drak lidt vin og snakkede en masse.

Jeg har virkelig haft en skøn uge og den fortsætter heldigvis lidt endnu. Rigtig god søndag og glædelig jul fra mig til jer!

Ting jeg ser frem til i næste uge:

  • at tilbringe et par dage i Esbjerg med Jesper, og hans familie.

  • at kunne holde lidt fri.

  • julefrokost hos min mormor.

  • at læse lidt for fornøjelsens skyld.

  • nytårsaften på kollegiet, med skønne mennesker.

  • Kamstrup Nytårscup.

#jul #weekend #søndag #søndagssnak #juleaften

Borggade 6k
8000 Aarhus
24 52 26 41
CVR: 39977125
  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle