Søndagssnak #14 (tredje søndag i advent)


Hej alle sammen & glædelig 3. søndag i advent til jer!

Er jeg den eneste, der syntes tiden går lidt stærkt? Når jeg ser tilbage på ugen der er gået, syntes jeg mandag ligger langt, langt væk.

anyways... jeg sidder her og sipper på en kop te og græmmer mig over mit overfyldte skrivebord. Inden længe cykler jeg til yoga, men mon ikke jeg kan gøre bordfladen synlig inden da.

Denne uge, har bl.a. budt på et besøg hos cykelhandleren, et julearrangement på studiet, aftensmad fra Mr. Mums, Harry Potter og en strømafbrydning.

Onsdag aften havde jeg Jesper og min mor, med til et foredrag med Abdel Aziz Mahmoud, der havde nogle virkelig interessante ting at byde ind med til indvandrer/integrationsdebatten. Han har iøvrigt skrevet en bog, der hedder, hvor taler du flot dansk.

Torsdag og fredag bød på to lange dage, hvoraf især fredagen tog lidt hårdt på mig – så fredag aften blev tilbragt under dynen, efterfulgt af en meget tiltrængt langsommelig lørdag, med bagning af havregrynskugler, en lille løbetur, hygge med kæresten og så en ganske kort, men hyggelig bytur om aftenen.

I dag, cykler jeg som nævnt til yoga om et par timer og i aften kører Jesper og jeg ud til min mor i Ugelbølle og hjælper med at pynte juletræ.


Ting jeg ser frem til i næste uge:

  • undervisningsfri mandag.

  • kun at have to dage med egentlig undervisning på studiet.

  • et møde på Café Folkeven

  • julehygge hos min far d. 23.

  • juleaften hos min mor d. 24.

#søndagssnak #søndag #weekend

Borggade 6k
8000 Aarhus
24 52 26 41
CVR: 39977125
  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle