Søndagssnak #13 (Anden søndag i advent)


Godmorgen og glædelig 2. søndag i advent.

Sidste søndag delte jeg opskriften på én af mine yndlingssnacks, nemlig havregrynskugler. Det var en lidt sundere udgave, end den de fleste af os kender fra barndommen, men næsten ligeså syndig og med garanti ligeså smagfuld.

I dag har jeg en ganske almindelig søndagssnak klar til jer.

Denne uge begyndte, for mit vedkommende, på Sjælland. Mandag morgen, vågnede jeg op i Slagelse, hos min storebror og hans kæreste, hvorfra jeg tog toget ind til København. Udover et møde på Nørrebro, fik jeg trisset lidt rundt i byen og set min kammerat Mads, der flyttede til København for en måneds tid siden.

Tirsdag aften tog jeg med en FLiXBUS hjem til Aarhus, hvor de resterende dage er gået med undervisning, læsning og lidt juleshopping.

Fredag aften kom min veninde Maria forbi med sushi og spillede Game of Life med mig og Jesper. Det blev til et enkelt spil og et par glas vin inden jeg hoppede på hovedet i seng. I går var der pårørende-dag på Slagelse kasserne, så jeg blev samlet op af minf far og søster kl. 6.30 på kollegiet , så vi kunne suse mod Sjælland.

Min storebror skal afsted til Estland og arrangementet var for pårørende til alle de soldater, der ligesom min storebror, skal afsted her til januar. Jeg har det lidt mærkeligt med at min storebror skal afsted, men de skal jo ikke i krig, så bange er jeg ikke som sådan. Det er jo også et valg han selv har truffet, fordi det er det han gerne vil, så det kan jeg ikke rigtig opponere imod, syntes jeg.

På turen hjem til Aarhus om aftenen, var det begyndt at sne og det blev noget så glat på vejene, så jeg kørte næsten i snegletempo, men hjem det kom vi og på hovedet i seng.


Ting jeg ser frem til i næste uge er:

  • julearrangement på studiet.

  • at læse – både til studiet og for fornøjelsen.

  • lidt julegaveindkøb.

  • at skulle i køkkenet på studiet.

  • yoga i weekenden.

  • en ellers ret åben weekend.

Hvad ser i frem til?

#weekend #søndag #søndagssnak

CVR: 39977125
  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle