Søndagssnak #11


Godmorgen kære læsere. Så blev det endnu en gang søndag.

Jeg sidder i min seng, med min sovende kæreste ved min side, og kan faktisk høre fugle kvidre, udenfor. Solen kigger lige frem, over nabobygningens tag, og jeg får sådan lyst til, at cykle ned og gå langs tangkrogen og gennem mindeparken. Istedet, vil jeg dog lave mig en kop kaffe, få læst lidt lektier til den kommende uge, og så får jeg passet en løbetur ind, senere på dagen.

I denne uge er der ikke sket det helt store. Dagene har mest af alt budt på undervisning og læsning, samt de obligatoriske cykelture til og fra studiet. Der har sneget sig lidt Mad Men ind, en løbetur, lidt madlavning i køkkenet og fredag drak jeg kaffe med min mor i Salling.

Igår stod jeg i køkkenet og testede opskrifter, på nogle julelækkerier, som jeg glæder mig til at dele i december. De er nemme at lave, lidt sundere end de klassiske julesager og så smager de simpelthen så godt! Jeg glæder mig til julen og er spændt på hvordan vinteren rammer os i år. Jeg håber på sne og indendørs hygge med te og varme sokker, og så glæder jeg mig til udsigten fra Ringgadebroen som næsten er min yndlingslokation her i Aarhus. Se bare det fine billede jeg tog på vej hjem, i torsdags.


Ting jeg glæder mig til i næste uge:

  • cykelturene til og fra studiet med podcast eller dejlig musik i ørene. ​

  • at få styr på de sidste adventsgaver (jeg mangler kun 3). ​

  • at fejre min mors fødselsdag, kombineret med lidt julehygge. ​

  • en social weekend, pakket med skønne mennesker.

  • ​forhåbentlig at blive færdig med Bourdieu for begyndere (jeg har genlånt den på skolens bibliotek 2 gange).

#søndag #søndagssnak #weekend

CVR: 39977125
  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle