Søndagssnak #10


Godmorgen & dejlig søndag.

Jeg sidder her, på værelset, med en kop kaffe og skriver en liste over dagens gøremål. Inden længe kører jeg mod Ugelbølle, for at besøge min mor. Vi skal julehygge lidt, med småkage-dej og julemusik.

Ugen der er gået, har budt på timer på studies og læsning som sædvanligt. Men, der har også været plads til at pakke adventsgaver ind, spiser masser af farverig råkostsalat og tage på kærestedate med falafelpita og biograftur.

På studiet, har vi i denne uge, lavet smagstest og prøvet forskellige måder man kan bedømme smag eller et produkt på, med diagrammer. Det er utroligt, hvor meget man kan sige om et par pebernødder.

Torsdag, havde jeg fornøjelsen af at fremlægge om vand, for 3 mennesker (og det var inklusiv vores underviser). Der møder generelt set, ikke så mange op til undervisningen, men 3 mennesker, det er ikke just optimalt.


Ugens mest gentagne handling, må være indtagelse af tomatmadder og appelsin. Jeg har ikke holdt mig tilbage.

Søndagsklem fra mig.

#søndag #weekend #søndagssnak

CVR: 39977125
  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle