Søndagsskriv

Hej med jer, på denne solskinsrige søndag.


Klokken er lige over 11. Jeg sidder i hjørnet af vores sofa og har netop hapset en kanelsnegl fra Emmery's i mig.


Det roder i hele stuen, jeg har en to-do liste med lige godt 8 punkter og jeg kan slet ikke finde motivationen til at komme i gang. Desuden bliver vores lejlighed super varm her om sommeren når solen brager ind, så jeg sover ikke altid lige godt og vågner derfor ind i mellem op med hovedpine.


Det er tilfældet i dag, men det er lige til at overskue, så mon ikke lidt musik og en is kaffe kan kickstarte min motivation om lidt. Det håber jeg.


Jeg har haft en del på hjertet her i begyndelsen af ugen og der har derfor været godt gang i bloggen. Fire nye blogindlæg er blevet skrevet og delt denne uge og jeg tror det må være rekorden. Bedst af det hele er at det har været drevet af lyst og jeg har nydt at sidde og skrive og jeg syntes især de seneste to blogindlæg er særligt tankevækkende.


Dennne uge har på sin vis været min første uge efter alt ferierelateret og jeg har lagt en del energi i min forretning. Det første blogindlæg jeg skrev var derfor en slags tilbageblik på min sommeferie der har budt på festival, badeferie, familiehygge og bryllup.


Læs eller genlæs blogindlægget her.


Så blev det tid til at dele månedens mix, som er lavet af Jesper og som jeg valgte at interviewe lidt til dette indlæg, fordi jeg syntes det kunne være interessant at høre om hans tanker bag sammensætningen af mixet, ligesom i til tider får mine.


Læs interviewet og hør mixet her.


Efter at have kastet mig over lydbøger på Mofibo blev jeg inspireret til at skrive lidt om familiens rolle når vi kaster os over forandringer i vores liv. I fik også en personlig anekdote fra dengang jeg begyndte at spise vegansk og hvordan min familie reagerede på det.


Læs eller genlæs blogindlægget om familiens rolle her.


Sidst men ikke mindst har jeg filosoferet lidt over om kostplaner er en god idé, hvilke faktorer der spiller ind når vi påbegynder et vægttab og hvorfor det er vigtigt at vi fokuserer på de små ændringer i vores liv.


Læs mine tanker om kostplaner og livsstilændring her.


I dag skal jeg have klaret den to-do liste jeg skrev i går og senere tager Jesper og jeg hjem til min far og hans kone og spiser aftensmad med dem. Det er nemlig længe siden vi har set dem og vi har faktisk en lille ting med fra Mallorca til dem.


Derudover skal jeg have skrevet en to-do til i morgen, lavet en madplan til næste uge og tjekke op på min kalender.


Jesper var sent hjemme fra bryllup i går og sover stadig, men jeg tænker ikke det varer længe før han står op, for jeg ved han har glædet sig til at få sat skydedørene på vores nye klædeskab og så kan han passende nok hjælpe mig med dagens to-do's. Tingene er altid sjovere og går hurtigere når man er to.


Jeg håber i har haft en dejlig weekend og så småt er klar til at gå en ny uge i møde.


Søndagsklem, Katrine

Borggade 6k
8000 Aarhus
24 52 26 41
CVR: 39977125
  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle