Søndagsskriv

Godaften.


Så sidder jeg her igen. For første gang i flere måneder har jeg sat mig til rette i sofaen med det formål at skrive en lille søndagstekst til jer.


I virkeligheden er det nok lige så meget for mig selv som det er for jer og det tænker jeg egentlig kun er en god ting, da det giver endnu mere mening at skrive, hvis det gavner mere end én.


Jeg har holdt en pause fra søndagsskriveriet, fordi jeg følte det blev for vanedrevet på en måde jeg ikke kunne forliges med. Jeg har ikke lyst til at dele tanker og anekdoter fra hverdagen, hvis ikke der er en dybere mening - og det har jeg ikke følt der var.


Samtidig har jeg i lang tid været fanget i en slags trummerum, hvor jeg ikke helt vidste hverken til eller fra. Særligt i forbindelse med hjemmesiden her. Før jeg startede op som selvstændig og i processen herefter har der været mange tanker…


Tanker om blogdelen, om fremtiden, om min brug af sociale medier, om studiet og meget mere…


Som begyndende selvstændig, har jeg gerne villet tage det med ro og ikke begynde at omtale eller promovere en side af mig selv som jeg ikke var sikker på stemmede overens med det budskab jeg egentlig ønsker at formidle. Meget af tiden her i begyndelsen er derfor blevet brugt på at finde ud af hvad det egentlig er jeg ønsker at sige og hvilken plads jeg gerne vil tage her i livet – både som menneske og som selvstændig.


Jeg ved jeg har en masse at byde på og jeg ved jeg gerne vil dele ud af min viden, mine evner og min filosofi, spørgsmålet er bare hvordan. Det er især det jeg arbejder på lige nu.


Jeg har også måttet arbejde meget med mig selv, for noget jeg har fundet ud af i mine første måneder som selvstændig – der har budt på mange netværksmøder – er at der er mange mennesker der har en holdning til hvad man kan, skal eller bør gøre og det er ikke sikkert at noget af det virker for mig, bare fordi det har virket for dem.


Derfor har jeg virkelig måttet mærke efter nede i maven for at fornemme hvad jeg kunne bruge og hvad jeg ikke kunne. Andres tanker og holdninger har nemt overrumplet mig og selvom jeg har tænkt tanker såsom ”men det er jo ikke det jeg vil…” eller ”det er slet ikke den retning jeg skal…” så har de alligevel fyldt mig med en smule tvivl fordi frygten for at fejle altid ligger og gnaver i baghovedet sammen med mistroen til mig selv ”hvad nu hvis andres tanker og ideer er bedre end mine”


Det er nemt at underminere sine egne værdier og målsætning når folk der allerede er godt på vej, giver én vild og vejledning. I sidste ende bliver jeg dog nødt til at stole på min egen mavefornemmelse og gøre det der føles rigtigt for mig og min forretning også selvom det så betyder at det går lidt mere langsomt fremad.


Det handler trods alt om at jeg kommer derhen, hvor jeg gerne vil og skaber det jeg gerne vil, ikke så meget om hvor hurtigt jeg skaber det.


Lige på det seneste har jeg også haft en del tanker om mit sociale liv, særligt i forhold til mine medstuderende, som jeg har meget lidt kontakt med. Generelt set er stemningen i vores klasse ikke særlig god. Sådan har det været længe og nu er jeg nået til et punkt hvor jeg faktisk lidt har givet op på at gøre noget ved det. Jeg bruger derfor en god mængde energi på at holde motivationen og humøret oppe i forbindelse med studiet for der er ikke meget der driver værket lige nu.


Jeg kan vist roligt sige at jeg glæder mig til lidt ferie.


Det var hvad jeg havde for nu. Jeg håber i har haft en dejlig weekend og hiver lidt fornyet energi med jer ind i den nye uge.


Rigtig god aften ⭐


Klem, Katrine

Borggade 6k
8000 Aarhus
24 52 26 41
CVR: 39977125
  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle