Rejsefeber


Hejsa venner og rigtig dejlig tirsdag!

Jeg sidder her på kollegieværelset, med et solskinsfyldt vindue på min højre side og en sovende Jesper på min venstre. Jeg har lige klippeklistret lidt og nu sidder jeg og sipper på en kop kaffe.

Mit humør bliver så højt når vejret er som idag og jeg kan ikke lade være med at tænke på hvilket vejr sommeren mon byder på. Jeg glæder mig sådan til at kunne slå mig ned på stranden med grill, en kold øl og godt selskab... eller løbe en tur langs strandvejen og i Marselisborgskoven. Ih alle de små glæder.

Mest af alt dog, glæder jeg mig utrolig meget til at komme til Kalymnos. Det er en ferie jeg har kunnet se frem til siden jul og der er rejse-kriplen i hele min krop. Det græske ø-hav, here i come.

Jeg kan slet ikke begribe at sommeren allerede er så tæt på, selvom vi naturligvis lige skal nyde foråret, mens det er her. Før jeg kan flyve mode varmere vejr har jeg naturligvis også både en eksamen der skal klares og et praktikforløb, jeg har glædet mig rigtig meget til.

Jeg har dog alligevel ikke helt kunnet slippe tanken om den kommende ferie og ligeledes mindes jeg sidste sommers ferie, der gik til Barcelona sammen med min mor. Jeg knipsede i øvrigt en masse fine billeder som i kan se lige her,

Men inden jeg lader mig rive helt med af feriedrømmerierne, vil jeg drikke min sidste kop kaffe, og pakke sammen, inden jeg smutter ud af døren. Jeg kører nemlig til Ugelbølle, for at låne min mors symaskine og så har min mor været så skøn at bestille massage til os begge. Jeg klager ikke :-)

Håber i får en skøn, skøn tirsdag.


(Udsigt udover Font Màgica og en del af Barcelona)

#rejsefeber #barcelona #kalymnos #forår

Seneste blogindlæg

Se alle