Postkort fra KalymnosHej med jer. Her får i en lille hilsen fra Myrties, som er den by på Kalymnos, vi bor i.

Jeg er lige kommet tilbage fra en lille gåtur og sidder nu ude på vores altan, og kan kigge direkte over, til øen Talendos. Der er skygge på altanen og en let brise der puster til mine lyse lokker, men her er stadig lunt og lækkert. Her er også ret stille og de få lyde jeg hører, er vandets bølger, fugle der kvidrer, træbjælker der knirker og et par enkelte biler der kører forbi, i ny og næ.

Jesper sover tungt inde i sengen, men han kom også først i seng kl. 8 i morges. Alle hankønnene var på herretur (en slags polterabend) i går og nogle af dem gik vist lidt mere til den end andre. Jesper bankede i hvertfald på døren tidligt her til morgen, helt uden tøj på og blå over det hele. Først troede jeg det var maling, men det viste sig at være en slags gummi fra poolen på hotellet, som han var blevet klistret ind i. Ham og min storebror fik åbenbart den idé at de lige skulle en tur i poolen inden de gik i seng, så de lignede begge, 2 store smølfer efterfølgende. De første 2 timer af min morgen blev derfor brugt på at skrubbe Jesper ren, med en skuresvamp og en opvaskebørste. KÆMPE WIN.

Nå, men efter skureturen gik jeg mig så en tur, sammen med Sabrina (min storebrors kæreste), der også havde fået skuretjans. Det er skønt at komme ud og gå om morgenen og formiddagen, for der er ikke helt så varmt, som der bliver senere på dagen.

Mens hankønnene var på herretur, slog vi tøser os også sammen. Først fik vi en lille drink på det hotel nogle af de andre bor på og så gik vi på jagt, efter en god restaurant. Vi faldt over et lækkert italiensk sted ,der serverede den skønneste pasta, og med et glas vin til, var jeg solgt. Der kunne jeg sagtens tage tilbage. Efter maden stod den på drinks, som i måske har spottet på instagram? Jeg fik en Tequila Sour, der sad lige i skabet.

Det kan være svært at få en ordentlig snak igang, når man er 8 forskellige kvinder afsted sammen, der iøvrigt ikke har brugt meget tid sammen førhen, men jeg syntes nu aftenen forløb sig ganske fint og jeg fik snakket en del med min dejlig søster, hvilket altid, altid gør mig glad.

Anyways, nu vil jeg gå ned og spise morgenmad med min storebror og Sabrina og så må Jesper have lov at sove lidt endnu, så han kan blive frisk til brylluppet i aften.

Masser af solskinsklem fra det græske.

#kalymnos2018 #kalymnos #sommer #sommerferie

Seneste blogindlæg

Se alle