Podcast anbefaling: Under The Skin with Russel Brand


Glædelig tirsdag alle sammen.

For lidt over en måned siden, kunne jeg ærligt og redeligt sige, at jeg havde boet her på kollegiet, i et år. Et år - tænk engang. Hvor går tiden dog stærk. Jeg kan slet ikke forstå at jeg allerede har boet her så længe.

Kort efter, at jeg var flyttet ind, mødte jeg faktisk også Jesper. Kærester blev vi ikke med det samme, men for et par uger siden, kunne vi sådan set markere årsdagen for vores første date. Ja nemlig ja.

Noget helt andet, jeg også kan fejre et års interesse i, er dagens anbefaling. Her er vi godt nok ovre i en hel anden grøft, men faktisk har jeg lyttet til dette podcast on/off i mere end et år og jeg er stadig fan! I dagens indlæg vil jeg derfor forsøge at overbevise jer om at i også skal lytte lidt til dette fantastiske podcast.


Russel Brand er lidt en alt-mulig-mand indenfor celebritygenren (film, tv, radio etc.). Måske har i set ham i Forgetting Sarah Marshal eller Rock of Ages?

Egentlig ville jeg gerne give jer en mere uddybende portrættering af ham, som jeg ser ham... en slags "derfor er Russel Brand mega awsome og én i skulle tage at lytte lidt til" agtig intro, men efter for mange fejlagtige forsøg vil jeg istedet henvise jer til denne artikel, der er rimelig spot on. Men... måske har i allerede helt styr på hvem han er?

Det væsentligste i behøver at vide for nu er jo sådan set også bare, at han har lavet det her fantastiske podcast der hedder Under The Skin, som lidt handler om alt muligt, men mest seriøse og relevante emner om verdenen og vores ageren i den: Terror, vores civilisations udvikling, stigma omkring psykiske problemer, religion, penge, Alkohol, misbrug, måden vi behandler hinanden på og meget, meget mere.

Hvert afsnit bærer virkelig præg af en reel interesse i hvert eneste emne, samt et ønske om at forstå og så med en passende mængde humor. Jeg kan virkelig anbefale podcastet, især til de der måske ønsker at lytte til noget der rummer en væsentlig mængde substans, noget man rent faktisk kan lære noget af, noget relevant, men også noget der på samme tid løfter ens humør. Der er desuden ingen tvivl om at det sætter en masse tanker igang og man kommer helt klart til at reflektere en del over det samfund man lever i og hvordan man ser og behandler menneskerne omkring en, men er det ikke bare et plus? Det er vel aldrig helt skidt at få rusket lidt op i tankesystemet? :-)

Podcastet kan i naturligvis finde på jeres smartphones ved at søge på Under the Skin i podcastappen, men ellers kan i også finde det på youtube (her) eller på Art19.com (her). Jeg er selv ret tosset med podcastet, som i jo nok kan fornemme, hvilket naturligvis også er derfor jeg deler det med jer. Hvis i går i kast med det, kunne jeg vildt godt tænke mig at høre hvad i syntes.

Ellers vil jeg bare ønske jer en skøn, skøn tirsdag, Min kaffe er lige blevet færdig, så den vil jeg sætte mig og nyde, inden jeg hopper på bussen mod campus.

#undertheskin #russelbrand #undertheskinwithrusselbrand

Borggade 6k
8000 Aarhus
24 52 26 41
CVR: 39977125
  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle