OOTD: en bæredygtig sag fra Patagonia


Hej med jer folkens & dejlig torsdag.

Når i læser dette, er jeg muligvis på vej til Esbjerg. Jeg er i hvertfald taget fra min mor i Ugelbølle og så går der ikke så længe før vi er on the road igen. Vi er nemlig blevet inviteret til 2 x fødselsdag og så er det jo påske - så skal man vel se lidt familie i den anledning? :-)

Jeg er faktisk ikke helt sikker på hvornår vi er hjemme igen, om det bliver lørdag aften eller først i løbet af søndag... Heldigvis er mandag en hellidag, så den kan dedikeres til læsning så jeg kan blive klar til en nye uge post-påskeferie.

I dag vil jeg faktisk, gerne bare vise jer, en fin nye sag, jeg har købt. Det er en skaljakke fra Patagonia og jeg er simpelthen så glad for den! Jeg var egentlig på udkig efter en ny vinterjakke, da min nuværende har overlevet længere end forventet og nu trænger til en kærlig udskiftning. Desværre havde jeg set mig varm på en jakke der hurtigt forsvandt i min størrelse og der var bare ikke andet der duede. Istedet faldt jeg over denne, der er helt perfekt til cykelturene til og fra campus. Den er med garanti også en god hverdagssag, bare lidt mere praktisk end hvad jeg ellers ejer og er vant til.

Det er ingen hemmelighed at jeg med årene (mon jeg overhovedet er gammel nok til at skrive sådan) er blevet væsentlig mere praktisk anlagt. Jeg både klæder mig mere efter forholdende, men også mere passende i forhold til hvordan min hverdag ser ud. I den sammenhæng passer jakken godt ind og så er den samtidig sådan en ting, jeg egentlig godt vidste at jeg manglede. Desuden syntes jeg faktisk også at den ser ret cool ud og så føles den bare som mig, hvilket jo er en af de vigtigste faktorere.

Anyways, jakken er som nævnt fra Patagonia og den kan findes hos Asos lige her (hvis det har interesse). Noget der undrer mig er dog at jeg gav en anden pris for Jakken, end hvad den står til nu. Jeg ved ikke lige hvordan det kan være og jeg har egentlig ikke oplevet det hos Asos før... hvis der er nogle af jer der har prøvet noget lignende må i meget gerne fortælle. Heldigvis er den billigere, hvilket jo er godt for jer, hvis i overvejer at bestille den hjem.

Jakken er både vind- og vandtæt og så har den lynlåse under armhulerne, så man rigtig kan lufte ud på cykelturen, hihi. Justerbare stropper har den også, både i hætten og forneden, kan det blive meget bedre? Ja det kan det faktisk godt for Patagonia er et ret miljøbevidst mærke og størstedelen af deres produkter hvis ikke alle er lavet af genanvendte materialer og de har en ingen-spild (no-waste) politik, så du kan faktisk aflevere gammelt Patagonia tøj i en hvilken som helst forretning der forhandler Patagonia og så skulle det faktisk gerne blive sendt retur og genanvendt. Det af det man nu altså kan genanvende.

Det var egentlig ikke meningen at det sådan skulle lyde som en reklame, for det er det bestemt ikke. Jeg er faktisk bare overraskende glad for min nye jakke og så har jeg egentlig altid syntes rigtig godt om Patagonia. Det der med bæredygtig forbrug er også noget jeg prøver at gå lidt ind i, men det er dælme svært at finde hoved og hale i. Jeg skal nok opdatere jer, når jeg for en forståelse for det, der begynder at give mening.

Ellers vil jeg bare ønske jer en rigtig dejlig torsdag og påske også.#patagonia #asos #skaljakke

Seneste blogindlæg

Se alle

26

  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle