Om ro, tilbagetrækning og baby

Opdateret: 22. dec. 2020

Ah ja. Så er jeg tilbage. Intet mindre end to måneder efter mit sidste blogindlæg herinde. Der er blevet holdt pause, og i stor stil endda!

Jeg har taget et overordentligt skridt tilbage og ind i mig selv og brugt de sidste to måneder på ingenting og alting. Dagene er i høj grad gået uden de vilde planer – kun et par enkelte hist og her, samt en sidste-øjebliks weekendtur.

Jeg har bare haft brug for at være mig selv, helt alene og med så få forpligtelser og mennesker omkring mig som muligt. Det er heldigvis det dejlige ved Jesper, han er så fandens nem at være sammen med, uden egentlig at være sammen. Han sidder i stuen, og jeg lukker døren ind til soveværelset, der nu nærmere er blevet mit alternative kontor – for hver aften løfter vi madrassen ind i stuen og sover der. Så ja, jeg har brugt meget tid i soveværelset/kontoret/det kommende børneværelse og jeg har følt mig helt alene, præcis som jeg har haft brug for, men når så jeg trængte til lidt kærlighed, ja så har han jo heldigvis bare været lige på den anden side ad døren og så var det nemt bare at gå ud og give ham en stor krammer og så liste tilbage til computeren og lukke døren.Og hvis du ikke har fulgt med ovre på Insta, ja så fangede du det jo nok lige ovenfor, det kommende børneværelse, for jeps, der er et bette lille væsen på vej og hvis alt går efter planen, får vi en lille ham eller hende at se d. 11. februar 2021. Hvor er det da lige vildt! Jeg skal være mor og Jesper skal være far. Så det er altså mest af alt, det lille menneske i mig, der har ændret lidt på mine behov og selvom lidt ferie da også var mere end tiltrængt, så var det altså mest af alt min krop og hjerne der havde brug for en lille tænkepause. For så snart man bliver mor, vender det hele lige på hovedet for en stund, prioriteringerne ændrer sig lidt og man skal lige genfinde sig selv på ny. Det har i hvert fald været tilfældet med mig og nøhj jeg har haft tanker og spørgsmål, til langt opover begge ører.

Spørgsmål om min hverdag, om min krop, det lille liv og hvad der nu også var vigtigst at prioritere, hvor meget jeg skulle dele med ”omverdenen” og hvilke beslutninger jeg skulle træffe omkring studie, min egen lille biks, bestyrelsesarbejde, og jobbet i RunningNow…

Utroligt nok var sundhed faktisk kun en bekymring lige i begyndelsen af graviditeten, men stille og roligt har jeg fundet ro i at jeg jo har helt styr på det der med sundhed og at det derfor ikke er der jeg skal ligge min energi. Selv Jesper ved jeg har styr på det. Det blev åbenlyst efter vores første lægebesøg hvor Jesper, som svar på lægens ellers meget stringente opremsning af alle de mange kostrelaterede ting man skal være ekstra opmærksom på når man er gravid, svarede at det var præcis som at høre mig tale. Det gjorde mig glad, for det betyder jo først og fremmest at jeg har styr på mit shit, og at Jesper rent faktisk lytter når jeg taler. Hehe.Nej, men nu vil jeg egentlig også til at runde af, der er en lille to-do liste der kalder på mig, men jeg havde bare sådan lige brug for at åbne op for bloggen her på siden igen og give et lille pip fra mig. Jeg har desuden planer om, at i lige skal have jer en ordentlig opdatering indenfor de næste par dage, på hvad der egentlig sker her i biksen og hvad mine planer egentlig er. Jeg kan nemlig godt lide ideen, om at i sådan gradvist kan følge med i processen herinde, og have mig og bloggen her med jer i baghovedet, når i ellers begiver jer ud på jeres egne hverdage.


De bedste ønsker om en god start på den nye uge 🧡

Seneste blogindlæg

Se alle