Oktober mixOKTOBER MIX

Godmorgen & rigtig glædelig torsdag.

Normalvist gør jeg mit bedste, for at nyde hverdagene lige så meget. som jeg nyder at holde weekend, men dagene i denne uge, har været lange og jeg har haft meget at se til, så jeg ser virkelig frem til en mere low key fredag, i morgen.

Lange dage og en fyldt kalender, stopper mig dog ikke fra at holde dansepauser, når jeg læser hjemmefra, eller mime med på mine favoritnumre når jeg drøner op af Randersvej.

Denne måneds mix har jeg dog især lyttet til, når jeg har løbet ture langs havnen og mens der er blevet bikset mad sammen herhjemme, i køkkenet.

Mit oktober mix er fyldt med skønne sange der alle, på enten den ene eller anden måde, rammer nogle dybere følelser i mig. Der er en del sange af Lana Del Ray på listen, og hun har en så melankolsk stemme og dybde i hendes tekster, der sender mig tilbage i tiden og mindes de særlige øjeblikke, jeg har haft helt for mig selv eller gamle forelskelser, der aldrig helt blev til noget. The Japanese House stødte jeg på i begyndelse af september, da 3/3 strømmede ud af mit headset, en dag jeg var ude at gå og de har en helt særlig stil, jeg virkelig godt kan lide - den helt rette kombination af velkendt og anderledes.

Der er også et par enkelte sange, med lidt mere gang i, såsom The Outfield af The Night Game, Love Lies og Almost Human, men ellers er månedens mix ret lavt i tempo og perfekt til gåturen.

Som i kan se, har jeg ændret titlen, på det månedlige musik blogpost. Jeg syntes den oprindelige titel blev lidt lang og tænkte det var fint med noget der rullede lidt bedre på tungen. Jeg har desuden ikke rigtig nogen anelse om, om der er nogle af jer der lytter med, men hvis i gør kunne jeg enormt godt tænke mig at vide det. Så hvis i har lyst til at skrive, en lille kommentar, eller bare 'syntes godt om' disse indlæg, så ville jeg blive enormt glad.

Uanset hvad, håber jeg i kan lide mixet og at i får en skøn, skøn torsdag :-)

Klem, Katrine

#spotifyplaylist #spotify #musik #music #playlists

Seneste blogindlæg

Se alle