Nyt semester( mig i min fine nye fløjlsjakke, klar til at gå efteråret imøde )

Godmorgen :-)

Idag starter jeg på nyt semester. Det er simpelthen blevet tid til, at vende tilbage, til livet som studerende og det har jeg det faktisk, rigtig fint med. Jeg har savnet den lidt mere strukturerede hverdag og det var helt rart, at være oppe på campus i mandags og læse til dagens undervisning.

Vi starter semesteret ud, med et fag der hedder Project Management (projekt ledelse på dansk, vil jeg tro). I store træk, handler det om hvordan man udfører projekter, fra start til slut. Der har lige været DHL stafet her i Aarhus og DHL stafetten er faktisk et fint eksempel på et projekt.

Det mest kendetegnende ved et projekt er, at det er tidsbestemt og derfor har både et start- og et sluttidspunkt. Der er som oftes også et tydeligt mål med projektet og nogle milepæle der skal opnås, hele vejen igennem. Det officielle starttidspunkt for hele DHL stafetten, er den dag forberedelserne går igang og sluttidspunktet, er når der er pakket ned efter det aller sidste løb i den aller sidste by. I dette tilfælde kan de forskellige løb i de forskellige byer ses som milepæle der skal nåes. Fordi de forskellige løb i de forskellige byer, har hver deres start og slut-tidspunkt, kan man sige at de også er projekter i sig selv, hvor deres milepæle kan være: at udlevere startnumre til alle løbere, at måle ruten op og at sørge for, der er teltpladser til alle de forskellige firmaer.

Jeg kunne godt gå mere i detaljer, men det syntes jeg nu alligevel bliver lige tungt nok, på sådan en onsdag morgen og jeg vil også gerne have lidt mad i maven, inden jeg cykler op på campus. Vigtigst er, at jeg allerede er en lille smule foran med læsningen og det håber jeg, jeg kan blive ved med at være. Der er simpelthen ikke noget værre end at side og læse sent, natten inden en undervisningstime.

I morgen har jeg ingen undervisning, så der er rig mulighed for både at bearbejde de indtryk jeg får idag, samt at få læst lidt mere. Jeg krydser fingre for en fin begyndelse på det femte semester og ønsker jer, en dejlig onsdag.

Klem, Katrine

#semesterstart #nytsemester

Borggade 6k
8000 Aarhus
24 52 26 41
CVR: 39977125
  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle