November mixNOVEMBER MIX

Godmorgen venner & glædelig torsdag.

Jeg vil starte ud med at fortælle, at der er kommet en lille stigning i antallet af læsere her på bloggen og det gør mig altså helt glad i låget. Det er jo dejligt at i har lyst til at kigge forbi og jeg syntes det retfærdiggøre et - velkommen - og en kort intro til dagens indlæg.

Jeg er meget glad for musik, og hver måned deler jeg en playliste herinde med nogle af de sange jeg har hørt på spotify, måneden forinden. Mange af de sange jeg har lyttet til gennem oktober, er altså blevet til det november mix i får i dag. Jeg kunne vel godt have kaldt det - oktober mix, men jeg forestiller mig, at i lytter til de playlister jeg laver, gennem den måned jeg deler dem og så giver det altså bedre mening at navngive mixet efter den måned det bliver delt i. Eller hvad tænker i?

Månedens mix er lidt en blandet landhandel af forskellige genrer. Der er lidt gammel rock, lidt nyere elektronisk og noget lidt mere up-beat poppet musik.

Jeg har mange gamle favoritter der kører på repeat fra tid til anden herhjemme, såsom Foreigner, der er ret velrepræsenteret i månedens mix. Der bliver også hørt en del Aerosmith, Dire Straits, Sting, DAD, Thin Lizzy, Lana Del Rey, Phil Collins, Fleetwood Mac og selvfølgelig Queen. Min musiksmag er måske ikke helt repræsentativ for min generation, mange af disse kunstnere er til gengæld nogle mine forældre har lyttet meget til (måske lige med undtagelse af Thin Lizzy og Lana Del Rey) hvilket betyder, at jeg lyttede meget til dem som barn.

Queens album Made in Heaven lå en overgang altid i min mors bil, så den hørte jeg meget efter jeg havde fået kørekort og kørte rundt i hendes bil. I en periode hørte hun den selv meget på vej hjem fra arbejde, så jeg vidste altid præcis hvornår hun var hjemme, for når hun parkerede i indkørslen kunne jeg høre You Don’t Fool Me spille fra højtalerne. (mit værelse var lige ved siden af indkørslen).

Min far lavede sine egne mix, som han havde liggende i bilen i sådan en af de der små CD/DVD tasker. Så var der næsten altid fællessang i bilen når vi besøgte min farmor på Sjælland. Vi hørte de samme numre så mange gange at vi vidste i præcis hvilken rækkefølge Disneyland After Dark, Sleeping My Day Away, Another Day in Paradise, Sweet Dreams og mange flere kom.

Det er fantastisk, at vi idag kan høre musik nårsomhelst og hvorsomhelst. For mig, er det lidt ligesom at have barndomsminder i baglommen og jeg elsker hvor nemt det er at forsvinde ind i en god sang, når jeg trænger til en lille pause. Nogle gange ligger jeg mig på sofaen eller yogamåtten og lytter til musik i en halv times tid, bare fordi jeg kan.

Hvornår hører i mest musik?

#musik #spotify #spotifyplaylist #novembermix #spotifymix #musicmix

Seneste blogindlæg

Se alle