Musik til din løbetur

Opdateret: 30. okt. 2020

Så blev det sørme februar og vi bevæger os stille og roligt længere ind i 2020. Her på siden står februar i løbets tegn og gennem måneden kommer jeg til at dele lidt forskellige blogindlæg med løbet som omdrejningspunkt.


Jeg byder bl.a. på lidt kærlige råd til dig der løber, og så har jeg arbejdet lidt på en lille løbeguide over forskelige motionsløb i og omkring Aarhus.


I dag er det dog ikke løb i sig selv, der er i fokus, men musikken. Jeg har nemlig valgt at dele en håndfuld lækre musik mix, der altid sætter lidt ekstra skub i mine løbeture og som forhåbentlig kan gøre det samme for jer. Jeg er stor fan af Spotify, så det er der mine mix er lavet, og skulle det ske, at du ikke er til løb, men istedet holder af at gå, cykle, tage i fitness, eller bare høre virkelig god musik, så er mixene naturligvis lige så egnet til en af de muligheder også.Til jul fik jeg de fineste, trådløse in-ear høretelefoner fra JBL af min far og de er virkelig blevet brugt flittigt her i det nye år, men jeg svinger ellers lidt i min holdning til musik på løbeturen - især når nu jeg ofte løber i byen, hvor det er godt at have øje for hvad der foregår omkring én.


Til motionsløb har jeg for eksempel aldrig musik med, da jeg føler det isolerer mig fra den gode løbestemning, men på mine solo-motionsture (især de lange) elsker jeg at have musik eller et godt Podcast i ørene. Podcast anbefalingerne må i vente lidt med, men mine favorit musik mix kan i finde lige nedenfor. Hele tre af dem.


Run Away

Dette første mix er relativt nyt og et jeg har bikset sammen over de sidste par dage i januar. Det byder på en blandet landhandel af primært rimelig up-beat numre fra bl.a. FINNEAS, The Brummies og FLETCHER. Mixet hedder Run Away og du kan finde det lige HER.


The Running Rock Songs

Næste mix er et ret fantastisk løbemix hvis man er til rock, og virkelig skal ud og give den gas. Eksempelvist på intervaller, eller en kort men lynhurtig tur, hvor blodet bare skal pumpe derudaf. Mixet hedder The Running Rock Songs (fordi jeg er rimelig uoriginal. haha) og jeg startede det helt tilbage i 2018. Find mixet lige HER.


Powertime

Det tredje og sidste mix, er et mix med ekstra meget gang i, som primært er fyldt med en masse dygtige, kvindelige kunstnere såsom ALMA, Lady Gaga, Sigrid, Iggy Azalea og Dua Lipa. Der er over 40 sange på mixet, så skal du ud på en lang humørboostende tur, er det ret perfekt. Find mixet HER.HUSK! I kan gemme mine playlister til jeres eget bibliotek så de er nemme at finde igen, ved enten at klikke på det lille hjerte ved siden af play-knappen eller ved at klikke på ikonet med de tre små prikker og klikke save to library. Det er faktisk ret smart. God fornøjelse på løbeturen!


Stort tirsdagsklem,

Katrine

Seneste blogindlæg

Se alle
  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle