Morgenhilsen

Godmorgen og glædelig mandag.


Så blev det også november. Er der nogen der ved hvor oktober blev af? Tiden flyver jo afsted altså. Faktisk talte jeg med en kvinde på det gåhold jeg har om tirsdagen og torsdagen om det og hun var mere end enig og tilføjede endda at den kun går hurtigere jo ældre vi bliver. Det ved jeg altså ikke helt om jeg er klar til. hehe.


Nå, men jeg tænkte at dagen i dag, skulle starte med et lille skriv herinde for ligesom at sætte lidt skub i tingene. Jeg har nemlig en intention om, at jeg skal til at skabe lidt mere struktur i min hverdag, så jeg kan optimere både mit arbejde på bacheloren og i mit lille firma. Og så har jeg jo holdene i RunningNow hver tirsdag og torsdag, samt min egen løbetræning ved siden af. Der er altså rigeligt at se til syntes jeg og lidt struktur vil altså ikke skade.Jeg har netop lavet en kande te, fundet kalenderen frem og skrevet en realistisk to-do liste. Nu skal der bare tjekkes mail og så kan jeg gå i gang fra en ende af. Jeg skal bl.a. have transkriberet et interview, defineret begrebet 'Food Culture', sætte et løbemål for 2020 og så skal der læses.


Derudover kan i allerede nu, begynde at glæde jeg til i morgen hvor jeg deler månedens mix som jeg i denne omgang selv har lavet. De sidste par måneder har jeg jo haft hjælpere på opgaven og vi er derfor blevet inspireret med musik efter Jesper, Lasse og Helene's smag. (klik på navnet for link til deres musik mix)


Nu hvor vi er ved musikken, må jeg hellere huske at minde jer om at i altid kan finde alle de månedlige mix, hvis i går ind under blog i menu-feltet og derefter vælger kategorien Månedens mix under punktet mere. Bare lige FIY.


Og så er det vist tid til at kaste mig over min inbox. Jeg håber i får en fantastisk start på ugen og tager godt imod det nu lidt kolde og grå efterårsvejr vi har i dag.


Mandagsklem, Katrine

Seneste blogindlæg

Se alle

26

  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle