Mit løbeprogram uge 15

Endnu en uge er over os og jeg forestiller mig, at følelserne rumsterer en smule ekstra blandt os alle efter Mettes udmelding igår. Der er lys for enden af tunellen, og så alligevel ikke helt.


Og selvom jeg er helt afklaret med situationen og faktisk virkelig føler at vores regering gør et fantastisk stykke arbejde, ærger det mig da stadig en smule, at Roskilde Festival nu officielt ikke bliver til noget. Naturligvis havde jeg det på fornemmelsen, men der gemte sig da et lille håb inde i mig. Jeg havde sådan glædet mig, til at høre HAIM spille på Orange Scene.


Men ærlig talt, hvis situationen ikke står værre til for mig, har jeg jo virkelig intet at klage over. Lidt perspektiv er også på sin plads ikke, og især nu. Så jeg fortsætter dagene som de har set ud de sidste par uger - og dermed får i altså her, mit løbeprogram for denne 15. uge i 2020.


Som i kan se er de ugentlige træninger blevet rykket en smule, men det er stadig de samme træningspas jeg kører med. Igår, mandag, var hverken lysten eller motivation tilstede til udholdenhedstræning, så i stedet gik det meste af dagen med arbejde og så løb jeg 10 rolige kilometer her til morgen som en slags kompensation og for stadig at holde programmet ved lige.


Jeg har valgt ikke at notere styrke på programmet, for noget siger mig bare at overskuddet ikke helt er til det denne uge. Sådan er det bare nogle gange og det må man jo tage med når man prøver at sætte ting ind i strukturer, som man normalvist plejer at gøre mere intuitivt.


Heldigvis glæder jeg mig ret meget til bakkeintervallerne i morgen, for jeg er faktisk blevet glad for at give den gas på de små korte intervaller og så har jeg fundet en ret fin bakke lige i nærheden af hvor jeg plejer at løbe bakkeintervaller, der dog er lidt kortere og lidt stejlere. Tænk en gang. Jeg plejer ellers mest at være til de lange rolige ture, men man kan vel ændre sig. hehe.


Husk at i kan følge med på Instagram hvor jeg altid deler små glimt fra mine løbeturer. Ja og lidt af hvert fra hverdagen også.


Det var alt fra mig for nu, jeg håber som altid i holder hovedet højt i denne tid.


Tirsdagsklem,

Katrine

Seneste blogindlæg

Se alle
  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle