Minder fra billedarkivet #2


Hej alle sammen & rigtig dejlig torsdag til jer.

Har i vinterferie? Jesper har, men jeg har ikke. Jeg har dog valgt at holde lidt fri alligevel og er taget med Jesper til Esbjerg. Jeg går glip af fredagens undervisning, men jeg har læst op på lektierne, så jeg tænker at det går, i denne omgang.

Her på det seneste har jeg siddet og ryddet lidt op i mine billeder. Min iCloud bliver ved med at fortælle mig, at min lagringsplads næsten er brugt op og jeg syntes simpelthen ikke jeg behøver, at købe mere plads. Jeg må da kunne nøjedes med de oprindelige 5 GB.

I anledning af denne oprydning, har jeg forsøgt at kategorisere mine billeder i nogle mapper på min computer, men det er altså ikke helt så nemt som jeg havde regnet med. Jeg har lidt en tendens til kun at tage et par enkelte billeder, når jeg er rundt omkring, så mine mapper er bare fyldt med en masse blandede billeder.

Jeg har til gengæld fundet en masse fine billeder, så i forlængelse af dette indlæg, syntes jeg det ville være meget sjovt at dele endnu en omgang billeder med jeg, nu det er så længe siden sidst.


Da Spar have fyldt op til randen med tilbud på mango og granatæbler, måtte jeg simpelthen have et billede, det så ret flot ud med de røde og grøn-gullige farver.


Jeg besøger ind i mellem min mor i Ugelbølle og der er simpelthen så dejlig natur, både at løbe og gå i. Læg mærke til hvordan træet så småt er ved at spise bænken.


Apropos Ugelbølle, så er min mors hjem, et skønt sted til tanker, snak, kaffe, afkobling og blogskriveri.


Min første buket blomster fra Jesper. Den fik jeg på min fødselsdag sidste år.


De fineste åkander i Anne Just's have.


En meget smuk og yderst lækker omgang tun tatar på restaurant Carlton i Aarhus. Første gang Jesper og jeg, rigtig var ude at spise sammen.

#minder #minderfrabilledarkivet #billeder #tun #restaurantcarlton

Seneste blogindlæg

Se alle

26

  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle