Min fremtid på de sociale medier


Godmorgen.

Jeg har placeret mig selv, midt på mit kollegieværelsesgulv, med lidt flytterod omkring mig og en iskaffe ved min side. Jeg vender mod vinduet, der står helt åben og kan svagt høre træernes blade i vinden og bilerne ude fra vejen.

Som jeg sidder her og skriver, kan jeg ikke lade være med at forestille mig, hvad de af jer der læser med her, egentlig går og laver. Holder i ferie, ligsom mig? arbejder i? eller noget helt tredje?

Anyways, jeg tror det er blevet tid til at tage en lille snak om sociale medier. Jeg har i et stykke nu, gået og funderet lidt over hvad min holdning til både facebook, blogs og youtube egentlig er. Specielt med opstarten af min egen blog og efter mit praktikforløb hos Emma, er jeg begyndt at tænke mere og mere over hvorfor jeg begyndte at blogge, hvad jeg vil med den og ligeså med instagram.

Jeg har så mange tanker i mit hoved omkring sociale medier, at det ikke er til at finde hoved og hale i. Dette indlæg har jeg prøvet at skrive, af flere omgange og hver gang, har jeg haft en idé om, hvor jeg var på vej hen, men efterhånden som indlægget har udformet sig, har jeg mistet tråden og det har stået klart for mig, at jeg ikke ved hvad det egentlige mål med indlægget er.

Måske, er jeg bare ikke, helt færdig, med at fundere, over emnet endnu?

Først og fremmest, kunne jeg jo starte med at skrive, hvorfor jeg har en blog. Det har jeg fordi, jeg godt kan lide at skrive, udforske mine tanker og dele dem med andre. Mit håb er, at det jeg skriver, kan sætte nogle tanker igang, hos jer der læser med. Jeg har desuden erfaret, at det har haft en positiv effekt og udviklet mig som menneske, at skrive tekster her på bloggen. Både det at skrive indlæg, på min egen blog og at læse med hos andres, har været med til at skabe den Katrine der sidder bag skærmen og skriver. Den Katrine kan jeg rigtig godt lide, men fascinationen af bloggerlivet, jeg havde da jeg var yngre, er drastisk nedadgående.

Jeg kan ikke sætte min finger på, præcis hvornår min fascination, begyndte at ændre sig, men jeg forestiller mig dog, at det til dels, er kommet med alderen og at jeg på et tidspunkt, har fået øjnene op, for alt det, mit eget liv har at byde på - hvad det "offline" liv har at byde på. Jeg holder af hverdagen og de små trivielle hverdagsting, som egentlig ikke er så spændende på de sociale medier. Glamour, det perfekte, berømmelse og alt hvad dertil medhører, siger mig bare ikke så meget mere. Det gjorde det engang, det kan jeg tydeligt huske, men det er som om mine egentlige grundværdier, lige pludselige trådte enormt meget i kraft og så skiftede mine interesser og mit forhold til livet sig. Som følge heraf ændrede min holdning til de sociale medier, sig så også.


- Et klassik hverdagsscenarie. Tirsdagsburger med Naturli' Hakket -

Hvad jeg ved, er dog at både internettet og de sociale medier, har taget mange gode ting med sig og at det er muligt, at bruge dem på en måde der stemmer overens med mine værdier og det jeg ønsker at opnår i mit liv. Det er muligt at have en indflydelse på mennesker uden at være influencer. Det er muligt at hjælpe, uden at være online.

De tanker jeg deler med jer nu, er kun tanker og funderinger og jeg har ingen intention om, at lukke ned, for hverken blog eller instagram. Istedet vil jeg tænke lidt mere over hvordan jag bruger dem. Nogle af jer ved, at jeg går med planer om, at starte min egen lille kostvejledningspraksis op. Jeg vil gerne hjælpe unge piger og kvinder, med at finde den balance i kost og sundhedsræset, som jeg tror rigtig mange mangler og kunne have brug for. I forlængelse deraf ved jeg, at de sociale medier kan være en måde at sprede budskabet på. Jeg skal bare have fundet ud af hvordan.

Det var vist dagens skriv, fra mig, og hvor var det, rart at få ordene ud af hovedet og ind på bloggen.

Til jer der læser med, skal i bare vide, at det betyder meget! Det er skønt at kunne se, selvom i ikke kommenterer, at i er inde at kigge. Det giver mig nemlig en forhåbning om, at der måske er nogen, der får noget ud, af det jeg skriver, eller bare godt kan lide at kigge med. Så tak og rigtig god onsdag.

Klem, Katrine

#socialmedia #influencer #influencers #myfutureonsocialmedia

Seneste blogindlæg

Se alle