Mellemlanding

Godaften derude.

Så landede vi i Ugelbølle hos min mor, hvor vi skal tilbringe de næste par dage. Jesper og jeg har begge drukket to kopper varm pulverkakao og sidder nu med hver vores computer og isolerer os lidt i vores egne verdener.

Jeg har lavet lidt småopgaver for den erhvervsforening jeg sidder i, læst det nyeste skriv over hos Cathrine og nu sidder jeg selv og taster lidt, i et meget roligt tempo. Det er lidt udmattende sådan at gøre klar til Airbnb gæster og selv bo ude i mellemtiden, så vi er lidt trætte her til aften og ender nok med at gå tidligt i seng. Grundlæggende er vi dog ret taknemmelig for at have gode venner og familie, der gerne byder os velkommen for et par enkelte overnatninger, hvor vi så kvitterer med at stå for aftensmaden. For vi tjener jo en fin klatskilling på at leje vores lejlighed ud imens. Så vi er i virkeligheden ret så heldige.

Den lille fyr inde i maven rumsterer da også glædeligt rundt derinde, for han ved sikkert godt, at der venter ham et fint lille pusleområde for lidt af indtjeningen. Så alt er godt.


(Kage og kaffe på Emmerys inden afgang til Lystrup, efterårsstemning på tirsdagens løbetur og salat på Fika mellem Airbnb besøg og inden afgang til Ugelbølle.)


Men, lad os lige bevæge os over i en lidt anden grøft for en stund, for nu har jeg været tilbage her på bloggen i snart 2 måneder (giv mig lige til d. 23. og så er den der. Det var nemlig der jeg delte mit første post-pause blogindlæg) og det føles egentlig rimelig godt. Jeg kan også se at læsertallet er steget lidt herinde og det gør mig altså vildt glad, for det sender mig jo samtidig et tydeligt signal om, at der jo altså må være nogle der har lyst til at læse med – nemlig jer! Så tak for det. Jeg håber i nyder at følge med lige så meget som jeg holder af at skrive?


Af en eller anden grund føles det bare helt fantastisk at bruse ud med mine tanker som jeg har gjort på det seneste, uden tanke for om det jeg skriver lige passer ind i den der sundheds/wellness tematik, som jeg jo i første omgang følte mig nødsaget til at pakke bloggen ind i.


Sandheden er nemlig, at der er så meget mere jeg langt hellere vil skrive om og dele ud af, så det sagde jeg til mig selv, at det var det på tide at jeg bare gjorde. Når det så er sagt så fylder sundhed jo stadig rigtig meget i min hverdag lige såvel som aspekter af skønhed og wellness gør det, men som i også kunne læse i dette blogindlæg, så er jeg havnet i en grøft hvor jeg tænker enormt meget over hvordan jeg beskæftiger mig med de her emner, særligt med sundhed og tematikker der vedrører kroppen, stigmatisering og vægttab, og når jeg begynder at dele ud af tanker på disse områder igen, bliver det på en noget anderledes måde. Men bare rolig, der kommer en række opfølgende blogindlæg om netop alt dette, så i kan få et lidt grundigere indblik i det. Det tager bare fandens lang tid at skrive. Især fordi jeg er lidt en ordkløver der gerne vil have tingen skrevet på en helt bestemt måde og gerne læser mine tekster igennem flere gange før de sidder lige i skabet. Så jeg håber i er væbnet med tålmodighed og at resultatet af min pernittenhed bærer frugt. Det plejer det som regel at gøre.


Men lad os se tiden an ikke. hehe. Nu vil jeg lukke ned og gøre mig klar til sengetid. Så godnat herfra.

Seneste blogindlæg

Se alle