Marts mix

Velkommen marts, du er mere end ventet og jeg håber sådan du tager foråret med dig. Ikke fordi jeg er blevet træt af vinteren, den har jo næsten ikke været her, men fordi jeg sådan trænger til sol. De to dage i sidste uge, hvor solen stod højt på himlen, var simpelthen så fantastiske. Jeg sad badet i sol på vores altan, med et tæppe slynget omkring mig, store sutsko, en bog og en varm kop kaffe. Mere af det tak ♥️


Nu, hvor jeg har budt den nye måned velkommen, vil jeg sige godaften til dig kære læser. Tak fordi du kigger med. Her til aften er det blevet tid til at vi kaster os over denne måneds musik mix. Et skønne skønt mix, jeg har hørt igen og igen. Der er blevet løbet, danset og skrålet løs til dette mix og jeg håber du vil syntes lige så godt om det som jeg gør.


Mixet her byder på Jon Bellion (naturligvis), Foreign Air, Kacey Musgraves, Madi Sipes & The Painted Blue, TRESOR, The Strike, George Ezra, Tennyson, Talos, Ed Sheeran og lidt nyt fra Backstreet Boys.


Tennyson med Face the Night er uden tvivl en af månedens favoritter. Den minder mig om Tarzan og sangen slutter af med den mest fantastiske tromme sekvens. Og Backstreet Boys er vel altid lidt en vinder, hehe.


Denne måneds mix emmer lidt af forår. Det er friskt, rummer nogle energiske numre og sender glade vibrationer gennem min krop. Jeg har lyttet så meget til dette mix, er det var på grænsen til at drive Jesper til vanvid. Men også kun lige. Han er efterhånden blevet vant til rutinen med disse mix og det er først når måneden går på hæld, han bliver lidt træt af det. Han er nu en dejlig en ham Jesper. Med det some mine næst-sidste ord, vil jeg runde dette blogpost af med at ønske jeg god lytning og god aften.


Klik her for dette måneds mix


Seneste blogindlæg

Se alle