Maj mix

Glædelig torsdag kære læsere.


I dag har jeg månedens mix klar til jer. Det har jeg arbejdet flittigt på gennem april og der er en masse skønne sange at lytte til.


Som altid er der noget af et genrespænd. Nogle af numrene er ikke så gamle, mens andre har levet længere end jeg. Det er det fantastiske ved musik. Det meste er tidsløst og nogle af mine yndlingsnumre er faktisk fra før min tid.På de gode solskinsdage i april er jeg gået både til og fra skole med dette mix i ørene og nogle af mine favoritter er Wide awake med Grizfolk, Supposed To Be med Hope Cross, The Wold and I med Bad Suns og Passing By The Graveyard med Eddie Money.


Som altid er mixet her fantastisk at danse rundt hjemme i køkkenet til, gerne sammen med et lille glas vin og i mit tilfælde også en fantastisk dansepartner i form af Jesper... der for det meste bare står og ryster på hovedet af mig, meeen andre gange danser han også med. hehe


I kan finde mixet lige her


God lytning og god torsdag


Klem, Katrine

Seneste blogindlæg

Se alle