Maj mix


Godaften venner

Det er vist første gang jeg skriver til jer så sent på dagen. Jeg har det normalvist bedst med at sende indlæg afsted fra morgenstunden af, uden helt at vide hvorfor. De kan jo læses døgnet rundt. Eller hele tiden faktisk.

Men siden vi nu er ramt ind i maj, så har jeg en ny playliste klar til jer og det er lige før jeg faktisk syntes at denne er det bedste mix til dato. Den er en perfekt blanding af både nyere og gamle sange, nogle mere up-beat toner og lidt stille og mere følsomme numre. Den emmer af power, glæde og godt humør. Jesper har bidraget lidt til mixet med sange af bl.a. De Eneste To, Dire Straits, Two Door Cinema Club og Daft Punk, men the rest is all me ;-)

I går gik jeg fra zero til hero eller - fra følelsen af at være totalt bagud til at indse at jeg har totalt styr på det. I forhold til min eksamen altså. Det er næsten det eneste jeg kan tænke på disse dage. Næsten. Sådan noget sker jo, små øjeblikke af mistro til egne evner, men efter en fantastisk aftenløbetur, var jeg klar til at give den en lille skalle til inden jeg kravlede under dynen. På hele turen havde jeg maj playlisten i ørene og jeg var så høj på frisk luft og god musik. Især denne sang løftede mit humør så meget at jeg næsten dansede mig igennem en halv kilometer, hihi (don't judge).

Anyways, jeg håber i bliver ligeså tosset med den som jeg. Rigtig dejlig onsdag til jer! :-D

APRIL SPOTIFY PLAYLISTE

#spotify #spotifyplaylist #majspotifyplaylist #music

Seneste blogindlæg

Se alle