Maj favoritter


Hej alle sammen.

Tænk en gang, så blev det juni. Nu kan det da ikke vare længe før sommeren sådan rigtig sniger sig ind på os, vi har trods alt, haft nogle ret varme dage, allerede. Nu da det er den 1. tænkte jeg, at det passede meget fint, at dele nogle af mine favoritter fra maj måned, med jer.

Det håber jeg i er friske på, for her kommer de:


First up, er bogen Føreulve af jesper Juul. Den handler godt nok om børneopdragelse og særligt forældrens rolle i familien, men den gav mig et ret godt indblik i min egen barndom faktisk, hvilket jeg syntes var ret cool. Derudover er der noget vil lækkert, ved at læse fagbøger, af denne kaliber. De er nemlig både meget beskrivende, præcise og indeholder nogle rigtig gode eksempler. Jeg kunne godt forestille mig at genlæse denne når jeg engang bliver mor.


Next up, er et podcast af Russel Brand. Under the Skin, hedder det og det er simpelthen fantastisk. Først og fremmest, er det på engelsk, hvilket naturligvis er super fint, når nu mit studie foregår på engelsk. Derudover er det nogle vildt interessante emner der tages op, og nogle spændende mennesker han snakker med. Især første episode, der handler om terror og politik er særlig godt. Jeg har faktisk købt en bog af Brad Evans, som er ham der bliver interviewet, fordi jeg syntes det er så spændende.


Min tredje favorit, er noget så simpelt, som en grøn spinat smoothie. Dem har jeg nydt godt af her i maj måned, men jeg har faktisk lavet dem on/off siden jeg gik i folkeskole. Der findes sikkert et hav af variationer, men den jeg laver, minder meget om den man kan finde i kogebogen Grønskolling. Den smoothie indeholder: banan, plantemælk, spinat, lime og chiafrø. Jeg undlader dog ofte chiafrøene og tilføjer gerne lidt bær, eller et æble.


Sidste favorit på listen, er disse produkter fra Levevis. Prisen taget i betragtning, havde jeg ikke regnet med det helt vilde, men jeg blev positivt overrasket. De var bedre end jeg havde regnet med. De er skånsomme, hvilket passer fint, til min lidt sårbare hud og så fungerer de bare præcis som de skal. Især deres rensegel er jeg glad for og har brugt den både morgen og aften.

Det var hvad jeg havde for denne gang. Jeg håber i kunne lide indlægget?

#favoritter #levevis #spinatsmoothie #podcast #russelbrand #undertheskin #jesperjuul

CVR: 39977125
  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle