Månedens mix: Januar 2020

Ingen ny måned uden ny musik.


Nuvel, vi er efterhånden godt inde i januar så helt ny kan vi vist ikke kalde denne måned længere, men månedens musik mix er helt bestemt nyere end nyt.


Det er min skønne storebror der har været i gang og nøhj det bærer mixet da også præg af, på den helt rigtige måde naturligvis. Der er intet mindre end 21 lækre, instrumentale rock/metal guitar riffs på mixet fra bl.a. Andy James og Angel Vivaldi.


Min storebror, Kasper, er selv ret handy med en guitar, hvilket i kan se hvis i tjekker min story på Instagram, og så er hans foretrukne musikgenre uden tvivl metal. Så månedens mix er i sandhed et rigtig Kasper mix. Men... hvornår er det lige at sådan et mix her gør sig passende?


Under madlavningen på en hverdagsaften duer det ikke så godt for mig, men jeg har løbet op til flere ture med mixet i ørene og jeg kan love jer for at det sætter tempoet op. Så til de korte hurtige løbeture gør et mix som dette sig særdeles godt.


HØR MÅNEDENS MIX HER


(fra morgenens lange løbetur, hvor den i dagens anledning bød på podcast og ikke musik)


Er vi ovre i noget lidt mildere rock eller noget der også byder på sang, kan jeg naturligvis også anbefale nogle af mine egne rock mix. Jeg har et mix jeg sammensatte helt tilbage 2016 og stadig fylder på i ny og næ og så har jeg to mix der er lavet til løbeturene.


Rockmix fra 2016

Det rocker


Rockmix til løbeturene

The Running Rock Songs Vol. 1

The Running Rock Songs Vol. 2


Januar er officielt blevet en rigtig rock måned hvad musikken angår og jeg håber i er friske på at lytte med. Hvis ikke er der heldigvis et hav af andre lækre mix at finde fra sidste år i dette blogindlæg, så gå endelig amok der også.


Rigtig dejlig søndag til jer,

Katrine ♥️

Borggade 6k
8000 Aarhus
24 52 26 41
CVR: 39977125
  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle