Månedens Mix: Oktober 2019

Så er vi lige godt en uge inde i oktober og jeg tænker derfor det er på rette tid at få delt månedens mix. I denne omgang er det min gode veninde Helene der har været i gang og i kan godt begynde at glæde jer. Denne måneds mix rummer nemlig lidt af hvert, og der er helt sikkert noget for enhver smag.


Med over 400 sange og en spilletid på i alt 27 timer og 26 min. kan jeg med 100% sikkerhed, erklære mixet her for bloggens længste, siden jeg begyndte projektet for snart 2 år siden.


På listen over kunstnere finder du bl.a. Elvis, Arctic Monkeys, The Streets, Søren Huss, Tracy Chapman, My Chemical Romance, Sort sol, Eminem, Sting og mange flere.


Jeg har taget mig fornøjelse af selv at udvælge tre favoritter nemlig Maitre Gimps med "Est-ce que tu m’aimes?" Post Malone (feat. Ozzy Osbourne & travis Scott) med "Take What You Want" og Tones and I med "Dance Monkey". I virkeligheden er der mange af også mine favoritter på månedens mix, men det er sådan set ikke er helt så mærkeligt, da Helene og jeg i høj grad deler samme musiksmag.


Linket til mixet kan i finde lige nedenfor og scroller i en anelse længere ned, kan i læse lidt om hvad Helene selv har at sige om sit mix samt lidt om hendes forhold til musik i det hele taget. God læsning og lytning.


HØR MÅNEDENS MIX HERDet første jeg spurgte Helene om var hvordan i alverden hun formåede at få hele 400 sange med på månedens mix. Til det svarede hun, at det skete helt af sig selv da hun bare begyndte at fylde mixet med alle de sange hun lige faldt over, som hun godt kan lide. Helene laver ikke som sådan forskellige playlister selv, istedet fylder hun alle de sange hun godt kan lide i samme mappe på Spotify. Der er derfor ingen tvivl om at månedens mix vitterligt er et vaskeægte Helenemix.


Til at begynde med var Helene ellers opsat på at have et særligt tema, men hendes musikiver tog over fordi der var alt for mange sange hun ikke ville kunne tilføje til mixet, hvis hun kun skulle holde sig til en enkelt genre.


Da mixet rummer så mange forskellige kunstnere og genrer, blev jeg nysgerrig på hvor hun har så bred en musiksmag fra. Helene fortalte at hun ofte bliver introduceret til ny musik af venner og familie og især hendes storebror er god til at spille ny musik for hende når de ses.


Noget andet helt særligt ved Helens mix er at det på sin vis er en rejse gennem tiden, da de forskellige sange har en helt særlig plads i Helens liv. Præcis hvilken plads ved kun Helene selv, men de fleste af os kan nok godt nikke genkendende til hvordan forskellige sange kan minde én om forskellige perioder og mennesker i ens liv.


Det sidste jeg spurgte Helene om, var om hun havde nogle særlige favoritter på mixet. Svaret kom ikke som nogen overraskelse for mig, for hun fortalte nemlig at hendes favoritter som oftest er den musik hun hører i øjeblikket og lige for tiden har det særligt været A Perfect Circle, Post Malone og Twenty One Pilots.


Jeg håber sådan i vil tage varmt imod månedens mix og i er mere end velkomne til at skrive en lille kommentar eller hilsen enten her på bloggen, ovre på Instagram eller på Facebook.


Tak fordi i læste med og endnu engang god lytning.

Borggade 6k
8000 Aarhus
24 52 26 41
CVR: 39977125
  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle