Månedens mix: November 2019

Opdateret: 20. nov. 2019

Det er lidt ulig mig, men jeg har lavet et pop-mix med godt og grundigt gang i.


Det er nemlig november, vejret er blevet koldere, dagene mørkere og det er kun lige begyndt. Motivationen kan for mange godt tage lidt af et dyk... også for mig der ellers som oftest har rigeligt med energi at både give og tage af. Derfor har jeg virkelig haft brug for et mix, der nærmest på kommando kan få mig op i gear, om så det er en cykeltur til Skåde, rengøring af lejligheden, en lang løbetur eller madlavning der er på programmet.Hør månedens mix her


De sidste par uger har der derfor virkelig været fest på programmet når jeg har sat musik på herhjemme og der har altså næsten været alt andet en rock og gamle kendinger på (musik)menuen. ALMA, Lady Gaga, Dua Lipa, Shakira og Fergie er blandt de mange kunstnere på månedens mix og jeg syntes faktisk det har været mega fedt med lidt ekstra power i dagstimerne. Jesper har også taget det ret pænt at vi, i hvert fald når jeg er hjemme, har skiftet genre for en stund. Men det hjælper vel på det, når jeg kan bringe et lille smil frem med mine tossede danse moves.


Ærligt talt er der dog ingen tvivl om at mixet her kommer til at kæmpe lidt om pladsen i mine ører mod mine to rock mix (her og her) men, ikke desto mindre kan dette mix altså noget helt særligt. Men hør det og lad mig vide hvad i tænker.


Tirsdagsklem, Katrine

Borggade 6k
8000 Aarhus
24 52 26 41
CVR: 39977125
  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle