Månedens mix: marts 2020

Opdateret: mar. 8

Godmorgen derude. Jeg sidder her, på en tirsdag morgen - kaffe ved min side og Jesper der ser nyhederne ovre i sofaen.


Printeren printer på livet løs (dokumenter til min workshop i morgen) og jeg tænker tanker om hvor hurtigt tiden flyver og hvor ganske kort tid der egentlig er til jeg skal på Roskilde Festival for anden gang i mit liv. Alle partoutbilletter er udsolgt, så jeg er rimelig glad for at Jesper og jeg har fundet os to gode frivilligjobs. Så kan jeg bruge mine penge på lækker mad og alkoholfrie drinks, istedet for selve billetten.


Som i jo nok kan fornemme, med alle de musikmix jeg sender afsted her på bloggen, er jeg helt tosset med musik. Ja faktisk vil jeg mene at det næsten er en livsnødvendighed for min eksistens. Derfor skal jeg da også have delt månedens mix, der i anledning af, at alle kunstnere er blevet offentliggjort, naturligvis rummer numre fra de kunstnere jeg glæder mig aller mest til at se og høre.


Du kan derfor finde numre fra bl.a. Jada, HAiM og FKA Twigs, men listen er langt fra færdig. Der bliver nok puttet lidt mere på efterhånden som marts skrider frem, måske det bliver et slags forberedelse til Roskilde mix over tid.


FIND MÅNEDENS MIX HER


Er der mon andre der skal afsted på Roskilde til sommer? og hvem glæder i jer til at høre?

Borggade 6k
8000 Aarhus
24 52 26 41
CVR: 39977125
  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle