Månedens mix - Juni 2020

Kalder alle morgenmennesker, der konsekvent vågner før deres alarm! Er i derude?


Jeg kan da umuligt være den eneste... Det håber jeg i hverfald ikke, for at vågne tidligt helt pr. automatik er lidt af en velsignelse. Dagen føles længere, man kan få mere ud af den og samtidig nyde morgenstunden i ro og mag. Det er i hvertfald hvad jeg gør.


Allerhelst iført en kop varm kaffe, min grå Bowie t-shirt og en åben altandør med solen skinnende ind. Morgenlydende er det aller bedste her i Aarhus. Der er både fuglekvidder, mågesang og den lejlighedsvise lyd fra fejemaskinen der kører forbi ude på Paradisgade. Ind i mellem hører jeg også de andre altandøre åbne og så forestiller jeg mig naboerne der også nyder morgenstunden her fra Latinergaarden.


Igår var der da også nogle der nød aftentimerne og det betød at jeg gik i seng til Kato's Hey Shorty der kørte for fuld smadder uden på fællesaltanen. Heldigvis var jeg så træt at jeg intet problem havde med at falde i søvn. Men for fanden, Hey Shorty, den hørte vi jo da jeg gik i folkeskole... kan det virkelig passer der ikke er kommet noget bedre festmusik til siden da?


Anyways. Jeg er klar med månedens mix og jeg kan love jer for at den rummer alt andet end Kato. Jeg har istedet samlet en lille håndfuld gamle favoritter fra barndommen - den musik der blev introduceret af mine forældre og som jeg selvfølgelig har elsket lige siden - og en håndfuld semi-nye klassikere som jeg helt sikkert kommer til at spille for vores unger nogle år ude i fremtiden.


Som altid bliver månedens mix også delt ovre på Instagram, så smut endelig over og følg med der, det ville være så hyggeligt. Ellers er det bare et klik på linket nedenfor og så bliver i sendt direkte til Spotify.


God lytning og god 2. pinsedag. Hvad mon den skal bruges på?


LYT HERBorggade 6k
8000 Aarhus
24 52 26 41
CVR: 39977125
  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle