Månedens mix: februar 2020

Nok er vi halvvejs gennem februar, men i skal naturligvis ikke snydes for et månedligt mix. Musik er trods alt et must i min hverdag og der går vitterligt ikke en dag uden musik herhjemme.


Denne måneds mix er fyldt med up-beat (primært) pop-numre af et hav af forskellige kunstnere lige fra FINNEAS og The Ivy til Oh Land og FLETCHER.


Nogle af numrene har jeg som altid hørt igen og igen, flere dage i træk såsom Ruin My Life af Zara Larsson og All For Us af Labrinth, mens andre numre er blevet hørt lidt færre gange i den rækkefølge de nu er dukket op, når jeg har hørt mixet på en løbetur.Noget af det bedste ved et godt mix, er at der altid gemmer sig en håndfuld gode sange der kan få mig i bedre humør, hvis dagen ikke lige er gået som jeg havde håbet og jeg trænger til bare at danse tosse rundt herhjemme. Kender i det?


Find månedens mix her


Nu jeg tænker over det, er sådan en fredag som i dag vist en ganske fin dag til et mix som dette. Lige til forfesten inden turen går videre i byen, hvis altså det er det man har i tankerne for denne fredag.


Her står den på en tur med Flixbussen inden længe. Jesper og jeg skal nemlig til Esbjerg weekenden over. Så nu vil jeg klappe computeren sammen, pakke færdigt og så smutte på jagt efter lidt rejsesnacks, inden vi drøner afsted mod bussen.


De varmeste fredagshilsner herfra,

/Katrine

Borggade 6k
8000 Aarhus
24 52 26 41
CVR: 39977125
  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle