Månedens mix - April 2020

Velkommen april ♥️


En ny måned er over os og det betyder selvfølgelig, at det er tid til endnu et månedligt mix.


Nu, hvor jeg har kastet mig over et noget mere stringent løbeprogram, følte jeg lidt et behov, for at have et godt løbemix, til de lange rolige løbeturer. Det skulle være et mix, med sange jeg kunne forsvinde lidt ind i, og synge med på inde i hovedet, mens mine ben bare løber derudaf.


Med månedens mix føler jeg faktisk det er lykkedes rimelig godt, selvom jeg helt sikkert får behov for et nyt mix, når jeg har hørt dette igennem et par gange. Men indtil videre, rammer det lige præcis, den fornemmelse jeg var på jagt efter.


Det er dog svært at sætte ord på, præcis hvilken fornemmelse det er. Det der var vigtigt for mig, var bare at hvert nummer gav mig lyst til at lukke øjnene og bare følge mine fødder. Godt nok er det ikke super fornuftigt at løbe rundt med lukkede øjne her i Aarhus, hehe, men jeg er sikker på i ved hvad jeg mener.


Månedens mix byder på lidt gamle favoritter i form af Big Fat Snake, Phil Collins, Bruce Springsteen og The Strokes, men også nogle numre jeg først for nylig er stødt på.


Mixet rummer 14 sange og varer 58 minutter, så der er ikke nok til de helt lange ture, hvilket betyder at der nok lige så stille kommer flere numre på. Det kan i jo så se frem til, men indtil da kan i lytte til mixet som det er nu lige her.


Varme torsdagshilsner,

Katrine

Borggade 6k
8000 Aarhus
24 52 26 41
CVR: 39977125
  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle