Månedens mix: 2019 wrapped

Glædelig første lørdag i 2020. Har i noget spændende på programmet?


Her har jeg en nogenlunde overskuelig to-do liste liggende ved min side, som jeg punkt for punkt arbejder mig igennem. Når blogindlægget her er delt med jer, ruller jeg min nye yogamåtte ud på stuegulvet og giver mig i kast med årets første yogaflow, inden jeg løber mig en god lang og rolig tur i det nu skyfri vejr.


Men først tager vi lige et lille dyk ned i musikken fra 2019, altså de 12 mix der blev delt her på siden i løbet af året. Én ting er nemlig sikkert. Der blev hørt en fandens masse musik i 2019 og skulle nogen være i tvivl (ikke mig) så har jeg ifølge Spotify hørt aller mest Jon Bellion... stærkt efterfulgt af AURORA og HAIM.


Ifølge Spotify har jeg desuden hørt 32.839 minutters musik i 2019. Det er pænt meget tror jeg. Det svarer til ca. 78 dage. Ja, jeg ved ikke lige hvad den udregning skulle gøre godt for… perspektiv måske. Pointen er, at jeg har hørt en her del musik og jeg har ikke bare hørt det, jeg har også delt det.


Sidste år forsøgte jeg mig dog med lidt uddelegering. Der er derfor hele 3 musik mix fra 2019, der ikke er skruet sammen af mig og det har simpelthen været fantastisk med lidt inspiration udefra.


Men, hvis du er gået glip af et mix eller to i løbet af det forgangne år, så frygt ej, for her kan du blive godt og grundigt opdateret på alle de mix der er blevet delt. Så god fornøjelse og god lytning.
JANUAR

Antal sange: 11

Varighed: 39 min.


Januars mix bar præg af min tendens til at høre numre på repeat og det rummer derfor ikke mange sange. Vinteren satte også sit aftryk og jeg syntes bestemt man kan fornemme en vis tyngde i numrene på årets første mix. Hør det HER.


FEBRUAR

Antal sange: 12

Varighed: 44 min.


Årets andet mix følger egentlig rimelig godt i januars fodspor med ganske få sange og en vis tyngde i numrene. Desuden var Taylor Swifts reputation tour kommet på Netflix og det resulterede i at Gorgeous og King of my Heart blev hørt på repeat, men Oceans af Vallis Alps og Wild af Kidswaste og Khai var også blandt favoritterne fra februar. Hør mixet HER.


MARTS

Antal sange: 13

Varighed: 46 min.


Så blev det Marts og denne måneds mix byder på hele tre numre af Jon Bellion (amerikansk rapper, singer/songwriter) som i øvrigt har haft en hel del hits som producer bag her sidst på året. Det har vist været et godt år for Jon Bellion, men giv ham da lige et lyt på Spotify og lad mig endelig vide hvad i syntes. Der er en helt særlig intention bag hans musik som jeg er ret vild med og han har en unik måde at kombinere udtryk, lyde og genrer på der bare lige falder i min smag. Jeg har endnu ikke oplevet at springe ét af hans numre over og det siger ikke så lidt. Marts var dog meget mere end Jon Bellion. Free Animal var også et hit sammen med Aphrodite. Hør mixet HER.


APRIL

Antal sange: 15

Varighed: 53 min.


Foråret fik for alvor meldt sin ankomst og det kaldte bl.a. på nogle lidt mere energiske numre såsom Shadows af det nyligt genforenede Alphabeat. Der blev dog også plads til TOTO og Steve Winwood, men min ultimative favorit på denne måneds mix må nok være Home med Leo Stannard. Hør mixet HER.


MAJ

Antal sange: 17

Varighed: 1 time og 1 minut.


Så blev det maj og jeg kunne så småt begynde at mærke lidt sommerfornemmelser komme snigende. Lysten til nogle lidt mere friske noter blev større og Just The Same, Supposed to Be og Lose My Cool faldt lige i min smag. Jeg havde desuden lige set den seneste sæson af Santa Clarita Diet der havde knyttet Pat Benatars We Belong til åbningsscenen så det nummer kørte også lidt på repeat og blev smidt på mixet. Hør det HER.


JUNI

Antal sange: 19

Varighed: 1 time og 17 min.


Junis mix var præget af min kærlighed til rockgenren og der måtte naturligvis et par favoritter fra musikalen Rock of Ages på mixet såsom Pour Some Sugar On Me, I Wanna Rock og Any Way You Want It. Hør mixet HER.


JULI

Antal sange: 31

Varighed: 1 time og 53 min.


Efter et mix med godt gang i og en overvægt af den noget kraftige rockryst, tænkte jeg det var passende, at sætte tone og tempo lidt ned. Jeg valgte derfor at fylde junis mix med nogle skønne kvindelige kunstnere heriblandt Lana Del Rey, HAIM, Bishop Briggs og AURORA. Hør mixet HER.


AUGUST

Antal sange: 37

Varighed: 2 timer og 25 min.


Så blev det august og denne måneds mix var det første der ikke var lavet af mig. Jeg havde nemlig spurgt Jesper om ikke han havde lyst til at stå for mixet og det sagde han pænt ja til og det resulterede altså i dette ret fantastiske musik mix fyldt med lækre numre såsom Heart of Gold, Dreams, Dark Necessities og All Along the Watchtower. Ikke alene indeholder dette mix hele 37 lækre numre, men det rummer ligeså 37 vidt forskellige kunstnere hvilket sjældent er tilfældet på mine mix, hvor jeg ofte har op til flere numre af den samme kunstner Hør mixet HER.


SEPTEMBER

Antal sange: 19

Varighed: 1 time og 20 min.


Årets 9. mix var et soulfyldt et af slagsen, helt perfekt til de sene vin-aftner eller tidlige kaffemorgener. Mixet er lavet af en god ven, Lasse, der ikke alene har en god smag i musik, men som også selv spiller. På mixet finder i kunstnere såsom Jethro Tull, The Savage Rose, Curtis Mayfield og John Denver. Hør mixet HER.


OKTOBER

Antal sange: 401

Varighed: 27 timer og 17 min.


Så blev det oktober og denne måneds mix er lavet af ingen ringere end min gode veninde Helene, der gav os en ordentlig omgang med hele 300 numre til at begynde med, men som nu byder på over 400 fantastiske numre med alt lige fra rock, til pop, rap, fransk og klassisk dansk. Hør mixet HER.


NOVEMBER

Antal sange: 26

Varighed: 1 time og 30 min.


Så begyndte mørket for alvor at ligge sig over Danmark og kender jeg mig selv ret, kan humøret godt tage et lille dyk som resultat deres. Jeg tænkte derfor det var helt perfekt med et godt powermix, der kunne sætte skub i både humør og energi. Denne måneds mix rummer derfor en masse især kvindelige kunstnere såsom Lady Gaga, ALMA, ELBA, Sigrid, Selena Gomez, Taylor Swift og selvfølgelig Beyonce. Hør mixet HER.


DECEMBER

Antal sange: 25

Varighed: 1 time og 27 min.


Året sidste mix blev en blandet landhandel af en masse numre jeg havde hørt lidt på repeat samt nogle nye kendinger. Det var bl.a. denne tid på året jeg forelskede mig i Grayson Chance og Harry Styles, og have et lille gensyn med JoJo. Måske tror jeg faktisk at året sidste mix også er årets bedste. Hør mixet HER.

Borggade 6k
8000 Aarhus
24 52 26 41
CVR: 39977125
  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle