Månedens mix

Glædelig lørdag derude.


Så er vi lige godt en lille uge inde i september og jeg tænker derfor det er på tide at dele månedens mix med jer.


I denne omgang har jeg fået hjælp fra en af Jespers gamle venner, Lasse. Han har været så elskværdig at lave et soulfyldt september mix der er helt perfekt til de sene vin-aftener.


Hør Lasse Juul's Greatest Hits herHvis du er til soul, jazz og lidt indiefolk så er dette mix helt klart lige noget for dig. Lasses mix er som en rejse tilbage i tiden med numre såsom Midnight Rider, Move On Up og California Soul. 60'erne og 70'erne er bestemt velrepræsenteret og med en spilletid på en time og 20 minutter er mixet her en ret passende stemningsskaber på en sen weekendaften inden turen går videre i byen eller hvis man bare tuller rundt i cirkler derhjemme.


Som den første til at høre mixet, næstefter Lasse naturligvis, kan jeg også erklære mixet særdeles egnet som baggrundsmusik under madlavningen.


Hvis du er nysgerrig på Lasses egen musik kan jeg anbefale dig at holde et vågent øje med hans nye Instagram profil. Mon ikke der venter en koncert rundt om hjørnet inden længe igen.


Og så kan i også allerede nu begynde at glæde jer til næste måned hvor min gode veninde Helene har et lækkert mix klar til jer, men giv endelig Lasses lækre mix et lyt først og nyd det måneden ud mens efteråret rigtig sætter ind.


Med ønsket om en hel fantastisk weekend.


Klem, Katrine

Borggade 6k
8000 Aarhus
24 52 26 41
CVR: 39977125
  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle