Månedens mix

Juli er kvindernes måned. I hvert fald når det kommer til denne måneds musik mix. Den er nemlig fyldt med numre fra skønne kvindelige kunstnere.


På instagram forhørte jeg mig hos jer og spurgte hvilke kvindelig kunstnere i godt kunne lide. Beyonce (naturligvis) blev nævnt af flere af jer, og Madonna, Taylor Swift og Andrea Motis var også blandt de foreslåede.


Selv er jeg meget til indierock, indiepop og det lidt mere alternative så kunstnere som HAIM, Lana Del Rey og AURORA har en særlig plads i mit musikunivers.


Musik er for mig meget bundet til følelser, oplevelser, fortællinger og historier. Oftest er det teksten og hele sanges dynamik og toner der fanger min interesse og ikke bare et godt beat. Der skal være noget kraft, mening og en relation til følelser bag. Det er virkelig det der giver en sang noget ekstra for mig og som jeg føler størstedelen af sangene i månedens mix rummer.


Det skal i naturligvis selv have muligheden for at bedømme og jeg håber, i ligesom mig, vil finde en dybere forbindelse til nogle af numrene fra dette mix. At de vil sende en følelse eller et minde gennem kroppen og måske give anledning til en lille dans eller måske lysten til at synge med.


God lytning og god fredag


HØR MÅNEDENS MIX HER


Borggade 6k
8000 Aarhus
24 52 26 41
CVR: 39977125
  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle