Månedens favoritter, 11.2021

Kære december, velkommen til. Inden jeg overgiver mig helt til dig, kommer her en række favoritter fra måneden der netop er gået. Hvilke favoritter kommer du mon til at byde på?Trøffeljægerne fra Piemonte

Jesper og jeg har været i biografen for første gang siden Holger kom til. Min gode veninde Maria så efter Holger hjemme hos os mens vi rendte ned til naboen, Øst for Paradis. Valget faldt på en eftermiddagsvisning af den italienske Trøffeljægerne fra Piemonte, en æstetisk dokumentar om vaskeægte trøffeljægere i, gæt en gang, Piemonte. Den var virkelig underholdende og helt perfekt til vores stadig ny-forældre ramte hoveder, der trængte til noget, der ikke krævede for meget tankekraft, at følge med i. Den gav os et unikt indblik i en interessant livsstil, for det er vist det det er at være trøffeljæger, en livsstil og en finurlig en af slagsen.


Sex, Love & Goop

Jeg har en forkærlighed for Gwyneth Paltrow og hendes unikke og sommetider alternative helseunivers, og jeg har derfor også fulgt ivrigt med da Goop første gang dukkede op som serie på Netflix. Nu er de tilbage med en ny serie, der fokusere på sexuel nydelse i forskellige former, men som centrerer sig primært om den gode forbindelse til ens partner. Det særlig interessante er mødet med de forskellige eksperter, der er så ærlige, og stærke i deres viden. Sex handler lige så meget om det indre univers som det handler om den fysiske agt, og jeg synes det er så interessant at blive hevet med på en rejse hvor de to ting smelter sammen. Og så er det bare så rart at der tales åbent om nydelse (ikke blot sex) og især den feminine nydelse uden forbehold og på en måde langt fra hvad de fleste kender fra porno.


The Stars Beneath My Feet

Der går ikke en måned uden nye LP'er finder vej ind i reolen herhjemme. Og i november udkom det længe ventede nye album fra James Blunt - The Stars Beneath My Feet. Et opsamlingsalbum over hans største hits inklusiv et par liveoptrædender og nye numre. Selvfølgelig skulle det herhjem og stå. Jeg plejede engang at tænke at James Blunt vel var min guilty pleasure når det kom til musik, men skal jeg være helt ærlig, og det vil jeg helst, så skammer jeg mig altså ikke det mindste over at sætte Blunt på afspilleren, så guilty? not so much. Da Cold udkom tilbage i 2019 brugte jeg en næsten 4 timer lang bustur på at høre det ene nummer på repeat. Og jeg kan stadig lytte til det igen og igen.


Selected Femme jakke i beige uldblanding

Den perfekte overgangsjakke. Glæder mig allerede til at hoppe i den igen til forår. En kvalitetsklassiker der helt sikkert bliver hængende i min garderobe en del år frem. Jakker har altid været svære for mig, fordi jeg, da jeg var yngre, altid følte de var for storre, for tykke og nærmest spærrede mig inde og fik mig til at se meget større ud end jeg egentlig var (noget der er meget svært for en ung pige, der kæmper med spiseforstyrrelse og for alt i verden ikke vil se tyk ud). Heldigvis er alt dét vendt på en tallerken og min tøjglæde ser helt anderledes ud i dag og strækker sig også til overtøj, som jeg med glæde fylder min garderobe med. Gode jakker er jo et must i det unikke danske vejr.


Punisher & Stranger In the Alps

Phoebe Bridgers er en ny musiker der er landet herhjemme i reolen. Det sidste lange stykke tid har jeg bare ikke kunnet få omkvædet fra Motion Sickness ud af hovedet og da Jesper kom hjem med ikke blot Punisher men også Stranger In the Alps, der huser Motion Sickness, måtte den på afspilleren med det samme. Punisher er hendes seneste og mest kritikerroste album, men Stranger In the Alps er altså min personlige favorit. Hvis i ser min seneste Reel på Instagram vil i dog kunne høre at det er Halloween der spiller, som er fra Punisher albummet. Punisher er rimelig udsolgt i Danmark lige nu, men kan vist godt findes på discogs fra udlandet.


Hånddyppede bivoks lys

Jeg har en særlig kærlighed for levende lys, men ved også godt at det hverken er det bedste for indeklimaet ift. sod eller for klimaet i det hele taget. Derfor har vi skiftet til bivokslys herhjemme, når jeg på de koldere måneder gerne vil bringe lidt levende stemningslys ind i hjemmet. Bivokslys soder nemlig mindre end almindelige stearinlys og netop disse fra danske BISTAD stammer fra bigårde, hvor der hverken anvendes pesticider eller antibiotika, hvilket jeg naturligvis synes er rigtig fedt. Vi køber som regel vores i RAA lige nede om hjørnet, men jeg har set at de også sælges hos Tinc.

Seneste blogindlæg

Se alle