Månedens favoritter, 09.2021

Enkelte ting der har bragt mig særlig værdi den pågældende måned, indenfor bl.a. indretning, skønhed og musik mm.The Morning Show på Apple TV+

Sommetider er der lidt langt mellem snapsene når det kommer til de rigtig gode serier. Og ofte er de spredt for vindende på forskellige streamingtjenester. HBO har en del gode, The Mare of Easttown, Big Little Lies, The White Lotus, Liar, Sharp Objects, og så er der TMS på Apple TV+ som vi først for nylig, er begyndt at bruge.


Serien tager hårdt fat i en vor tids mest relevante tematikker, nemlig #MeToo og har for mig fungeret som et godt indblik i hvor nuanceret og drønsvært det egentlig er at navigere i. Sæson 2 er netop landet på tjenesten og jeg glæder mig helt vildt til at give mig i kast med den.


Håndcreme fra NUORI

Det er officielt blevet efterår og før vi ved af det tager kulden til og vinteren er over os. De kolde måneder er hårde for huden og især mine hænder reagerer hurtigt på det kolde hårde vejr. Alligevel ender jeg altid med at købe håndcreme i sidste øjeblik i håbet om at reparere vinterens slid på mine hænder.


I år besluttede jeg mig dog for at være hurtig på aftrækkeren, så jeg kan holde hænderne bløde og lækre henover både efterår og vinter. I Sjæl, der ligger på hjørnet af Klostergade og Guldsmedgade fik hjælp til at vælge den helt perfekte håndcreme. NUORI er et danskproduceret mærke kendt for deres 100% naturlige ingredienser, særlige produktion og holistiske fokus på bæredygtighed.


Det vigtigste for mig ved valget af NUORI var dog at jeg kan bruge cremen uden frygt for at Holger bliver syg eller dårlig af ingredienserne. Det er nemlig ikke altid en selvfølge med skønhedsprodukter i dag. Lige nu er cremen på tilbud i Magasin til 159 kr. (link her) men ellers kan den findes på naturskon.dk eller hos sjæl på Guldsmedgade.


Løbeur fra GARMIN

De sidste par år har jeg snakket og snakket om hvor meget jeg ønskede mig et nyt løbeur, men der har altid været noget andet der bare føltes lidt vigtigere at sætte penge af til, så da Jesper gav mig et nyt løbeur i fødselsdagsgave, blev jeg virkelig glad.


Mit gamle Garmin har længe sunget på sidste værs. men det var ikke før jeg fik gang i det nye, at jeg virkelig forstod præcis hvor længe. GPS signalet i mit nye ur er så godt at jeg ikke skal vente de faste 5-6 min. på at det finder signal før jeg kan løbe. Jeg kan bare trykke, start, og løbe.


Modellen hedder Forerunner 245 Music - da man kan koble sin Spotify profil til og høre musik fra uret fremfor fra mobilen. Det er ret smart hvis mobilen er ved at løbe tør for strøm, som min ofte er om aftenen eller hvis man helt ønsker at løbe uden. Jeg har endnu ikke sat det op, men jeg tænker da bestemt det skal prøves af.


Declaration of Dependance LP

Der er gået ren Kings of Convenience i den herhjemme. Deres musik er det perfekte baggrundsmusik når man bare tuller rundt hjemme og har brug for lidt til at bryde stilheden med eller til at sætte en ægte søndagsstemning. Declaration of Dependance udkom i 2009 men er altså mit favoritalbum fra bandet. Hør det her.


Løbesko fra New Balance

Jeg har endelig erhvervet mig et par nye løbesko. Ligesom med løbeuret, burde mine gamle løbesko for længst være udskiftet. Jeg er lidt for god til at nøjedes med et enkelt par og bruge dem til de er løbet næsten helt i stykker og rent ergonomisk er det på ingen måde godt for fødderne eller for ens løbestil. Jeg har derfor besluttet at der ikke skal gå for længe før jeg erhverver mig et ekstra, så jeg har to at skifte mellem regelmæssigt.


Det par jeg har købt nu her, er fra New Balance og hedder 880v11. Jeg har god erfaring med sko fra New Balance. De laver nemlig en god neutral sko, der passer rigtig godt til min lidt brede fod. Og så ser de heller ikke helt dumme ud. Jeg har dog valgt en lidt mere frisk farve end jeg normaltvist ville gå efter, men skoen føltes simpelthen bare så lækker på min fod, at jeg tænkte dét var det vigtigste. Den model jeg har valgt, skulle også være rigtig god til km træning, hvilket er helt perfekt da jeg jo egentlig gerne vil tilbage og løbe lidt længere ture igen.


Multi-Use balm fra Lo Care

Jeg har aldrig været drøngod til det der med make-up, men efterhånden som jeg er blevet ældre, har jeg fundet en række produkter, der fungerer rigtig godt til mig. Lo Care's Multi-Use balm er én af dem. Det er en lille pomade (er vel den danske oversættelse) der fungerer til både kinder, læber og øjne. Det er simpelthen så fint - et produkt, tre funktioner og så findes den i de fineste farver.


Lo Care er en kvindeejet virksomhed med fokus at bidrage med få men brugbare og miljøvenlige produkter til markedet. Beholderne er lavet af glas og træ, er genanvendelige og beholder sit fine udseende selv efter flere uger i make-up pungen. Et fint plus, da de fleste produkter på markedet i dag stadig er pakket i plastik, og ser skrammede og gamle ud kort efter åbning. ikke ligefrem et kvalitetssignal. Alle Lo Care's produkter kan natuligvis købes på deres egen hjemmeside, men for en dansk forhandler, sælger thezerowasteshop.dk et lille udvalg, heriblandt farverne SCARLET og FLO som jeg har stående herhjemme.

Seneste blogindlæg

Se alle