Månedens favoritter, 07.2021

Enkelte ting der har bragt mig særlig værdi den pågældende måned, indenfor bl.a. indretning, skønhed og mode mm.


Den fineste lænestol

Vi har længe snakket om hvorvidt der mon kunne gøres plads til en lille lænestol herhjemme og for nylig fik vi rykket rundt og blev enige om at det kunne der godt. Så Jesper søgte nettet tyndt for at finde noget der bare mindede lidt om de danske lammeuldsklassikere jeg har sendt lange blikke efter og vupti, så dukkede denne fine sag op. Det er en model fra Sofa kompagniet og den er simpelthen så drønfin.


The Battle at Gardens Gate

Pladeafspilleren er uden tvivl den bedste gave jeg nogensinde har givet. Jesper kommer nemlig ofte hjem med ny musik og hans smil er lige stort hver gang han sætter en ny plade på. For et par uger siden kom han hjem med den nyeste plade fra Greta van Fleet og de er hurtigt strøget på min top 5 over yndlingskunstnere. Det er et sindsygt godt album og det er længe siden jeg har hørt noget så godt ny rock.


Et pænt brillestel

Da jeg var ung føltes tanken om at jeg skulle gå med briller, ikke som den bedste i verden. Jeg havde en idé om at jeg ville blive frygtelig grim og kikset, hvilket jeg i øvrigt følte mig i forvejen, så det faktum at jeg egentlig kunne have gavn af briller, var noget jeg holdt i strakt arm længere end jeg burde. Med et lille (host: stort) skub fra Jesper har jeg endelig fået briller for et par uger siden og sikke en forskel. Også med lidt hjælp fra Jesper lykkedes det mig endda at finde et pænt stel jeg kunne forliges med, hvilket ellers er næsten umuligt. Jeg tror simpelthen bare ikke lige jeg har et ansigt til briller. Stellet er fra Giorgio Armani, og næsten magen til det ovenfor, eneste forskel er rammen omkring glasset der er mørkebrunt med lidt gyldent hist og her (se link).


Ansigtsolie fra Dr. Scheller

Jeg holder mig helst til så få skønhedsprodukter som muligt, men når jeg falder over noget der virker, så holder jeg gerne på det. Ansigtsolien fra Dr. Scheller er drøj i brug og efterlader min hud dejlig blød, især om morgenen når jeg har påført den inden sengetid. Den er især god til ansigtsmassage - om du bruger fingrene eller en Gua Sha.


En elegant sandal fra Vagabond

Næst efter bare tæer, og en god løbesko naturligvis, er sandalen faktisk min yndlingssko. At jeg ikke har flere par, undrer mig lidt, da jeg ofte hopper i dem før de fleste andre og ofte også bærer dem lidt længere. En af mine favoritter er dette par fra Vagabond som jeg har haft i nu 3 somre. De er super elegante og får mine lidt brede fødder til at syne smallere, hvilket er et kæmpe plus. Mine blev i sin tid købt på tilbud, men modellen findes stadig på vagabond.com. De er lette at vedligehold med en fugtig klud og lidt læderfedt eller sort skosværte ved lejlighed.


Bløde skeer fra Mushie

Vi er begyndt at introducere lidt grød og mos for Holger, men inden vi gik i gang var jeg på jagt efter den helt rette ske. Kender i ikke godt det når man har fået billedet af noget helt konkret i hovedet og simpelthen ikke stopper jagten før det er fundet? De skulle være af BPA fri silikone og med et blødt hoved, der er lige til at gumle i. Og så faldt jeg over disse skeer fra Mushie, der som de eneste passede lige til det billede jeg havde i hovedet, og ærligt, de er helt perfekte som Holgers første ske. Han gumler ivrigt i dem selv, og selvom det sviner når han spiser, får han faktisk noget indebords og i sit eget tempo. Jeg tænker især de også bliver gode, når tænderne begynder at kigge frem.

Seneste blogindlæg

Se alle