Månedens favoritter, 06.2021

Enkelte ting der har bragt mig særlig værdi den pågældende måned, indenfor bl.a. indretning, skønhed og mad mm.


Digitale prints af Danica Gim

Jeg har fulgt Danica Gim på Instagram i et stykke tid og har sådan gået og forestillet mig at have noget af hendes hængende herhjemme. Hendes billeder udstråler sådan en fin ro og enkelthed, som jeg virkelig elsker. Så nu har jeg simpelthen erhvervet mig de tre fine tegninger ovenfor som digitale prints. De er købt via Etsy, men hun sælger dem også på hendes egen hjemmeside - danicagim.com.


Min tanke er at tage dem med forbi Godsbanen og benytte mig af deres superprintere, så jeg kan printe dem lidt større og i en noget bedre kvalitet end vores lille printer herhjemme kan præstere.


SULT af forfatter Roxane Gay

Jeg holder meget af at læse, og kan godt lide at skifte lidt mellem det skønlitterære og noget mere fagligt, men over tid er jeg også blevet mere glad for biografier som denne, af Roxane Gay.


SULT er Roxane Gays egen meget ærlige fortælling om livet efter en grusom voldtægtsoplevelse, og om hvordan den oplevelse satte kursen for meget af resten af hendes liv, dets op- og især dets nedture. Hun fortæller om livet som stor kvinde i et samfund der fortæller alle kvinder at de bør være små - om livet som tyk i et samfund skabt til de tynde.


Bogens originaltitel er HUNGER og jeg ærger mig egentlig lidt over at jeg har læst den på dansk, når nu jeg lige så fint forstår engelsk, derfor er bogen, i dens originalsprog, altså kommet på ønskelisten. Begge udgaver (engelsk og dansk) kan findes på saxo.com.


Ringslynge fra Vito Slings

Vi har haft stor succes med ringslyngen op til flere gange denne måned og det har simpelthen været den bedste følelse hver gang. Det gør altså bare tingene lidt nemmere, når man gerne vil have bettefyren med omkring og også ønsker det skal være en rar oplevelse for ham. Holger er nemlig ikke så glad for at ligge i barnevognen når han er vågen. Han er en nysgerig fyr der gerne vil "være med" og se verden. Så her er ringslyngen altså genial.


Vores ringslynge er en KONRAD i blå fra Vito Slings. Jeg fik den i barselsgave af Jespers mor og har først rigtig taget den i brug nu hvor Holger er blevet lidt større og ikke længere vil være i strækvikle. Den er lavet i 100% hør og har en rimelig tyk kvalitet. I sommervarmen kunne man dog med fordel, vælge en ringslynge i en lidt tyndere kvalitet, for at ens barn ikke får det for varmt.


24h ansigtscreme fra Matas Natur

Når det kommer til skønhedsprodukter, holder jeg mig gerne til så få som muligt. Jeg har ikke behovet for det helt store show. Jeg har bare brug for et produkt der holder min hud blød og fugtig, og helst ikke fylder den med en masse unødige sager, parfumer og what not.


Jeg har virkelig ikke forstand på skønhedsprodukter, men jeg kan mærke når noget virker for mig og når noget ikke gør. Og 24h cremen fra Matas Natur, gør lige præcis det den skal. Hverken mere eller mindre, og til en rigtig fin pris, som jeg snildt kan finde plads til i SU'en. Det bedste er at den ikke fedter, men ret hurtigt trænger ind i huden, så man ikke skal bøvle med små totter hår der klistrer sig til ansigtet.


Sandaler fra Birkenstock

Jeg elsker at det endelig er blevet sandalvejr igen og jeg har med stor glæde fundet mine Birkenstocks frem fra skabet. Jeg har et par Mayari i hvid og den klassiske Arizona i brun, og begge par kan vist lige klare en sæson til, men skulle jeg ud og erhverve mig et par nye denne sommer, måtte det godt være Francaen i hvid. Den minder lidt om Mayarien, som er min favorit, men man slipper for den lille split ved storetåen, der godt kan være generende for nogle.


Caramel Seasalt fra Änglamark

Jeg har erstattet den ellers faste Marabou Daim i køleskabet, med den lækreste variant fra Änglamark. Den er lige lidt mere fornuftig på alle punkter - bæredygtighed, mængde og kvalitet - men stadig syndig og lige så god til at stille chokoladetrængen.

Seneste blogindlæg

Se alle