Månedens favoritter, 03.2022

Jeg er sent på den denne måned med månedens favoritter. Så sent som jeg nogensinde har været tror jeg. Jeg har haft en del at se til og tænke over, lidt sygdom og en fyldt påske, så indlægget her er blevet lidt nedprioriteret. Men nu er det her: min lille blandende landhandel af favoritter fra den forgangen måned. Marts.


WDOYP - The Small Edition af Florence Given

Tilbage i januar delte jeg min læseliste for året og indtil videre er det lykkedes mig, i god ro og orden, at læse én bog i måneden. I januar færdiggjorde jeg Min Kamp Bind 1 af Karl Ove Knausgård, i februar, Blackout af Sarah Hepola og i marts måned var det lommeversionen af Women Don't Owe You Pretty, en bog jeg siden da, har anskaffet mig i den komplette udgave. Jeg er så småt ved at sætte sidste punktum i en lille anmeldelse, så. . . stay tuned.


Nicolas Cage er tilbage!

Jeg troede ikke jeg skulle opleve det, men Nicolas Cage er tilbage på det store lærede og det fylder mig med ægte glæde. Der har været så meget rumsteren i medierne omkring de film han har spillet med i, fordi han trods sit store talent har valgt film og roller, der ikke helt kunne sammenlignes på kvalitet. Men dét er slut, for med PIG (tænk Taken, Fight Club og Burnt) er han tilbage i sit rette element og man forstår hurtigt hvorfor han i 1996 vandt en oscar for Leaving Las Vegas. Ikke at jeg kan huske det, jeg var 2 år. Men, som selv den mindste filmnørd, har hans film og rygte ikke været til at komme udenom. Som yngre blev jeg introduceret til Cage gennem National Treasure, der faldt lige ind i mit eventyrlystne filmhjerte der også rummede Tomb Raider og Indiana Jones. Vi så den i Øst, naturligvis, Jesper og jeg, mens gode venner, var søde til at se efter Holger imens.


Foråsfint sengetøj fra IKEA

Følger du med på Instagram, har du muligvis set at vi har rykket lidt rundt herhjemme og forvandlet vores ene værelse, fra noget der kunne forveksles med et alternativt kontor til et fuldt ud funktionelt soveværelse for os alle tre. Det er blevet drøngodt og med dette fine beigegrønne sengetøj, der blot er fra IKEA, emmer det også lidt af forår og lys hygge. Den kan noget sådan en fersk forårsgrøn.


Den perfekte guldspray

I forbindelse med et lille gør-det-selv projekt fandt jeg den fineste guldspray hos Panduro, der hverken er for varm i tonen og som er lidt mere mat end skinnende. Den har givet det flotteste nye liv til et par gamle guldrammer fra genbrug.


Divinely uninspired to a hellish extent

Der er sjældent en Månedens favoritter uden en LP i mixet. Divinely uninspired to a hellish extent er gået hen og blevet et af mine yndlings album. Jeg har hørt det næsten uafbrudt gennem marts og nu også april, både på vinyl herhjemme og Tidal på farten og løbeture. Til at begynde med synes jeg blot musikken var smuk, men efter at have set lidt interviews rundt på nettet er jeg virkelig også faldet for Lewis Capaldi. Han har en charme og humor der ikke kan sammenlignes og han er på mange måder ikke det menneske jeg forestillede mig ville stå bag tekster og musik som dette album og jeg elsker hvordan han så har skubbet lidt til mine forventninger og fordomme. Der er en rigtig fin liveoptræden og interview hos Graham Norton jeg vil anbefale jer at se, hvis i skal have en lille introduktion til både Lewis Capaldi og hans musik.


En fin fløjlsbuks

Det er farligt for mig, at ose rundt på & Other Stories hjemmeside. Jeg finder altid noget jeg gerne vil bestille hjem, eller gå på jagt efter nede i butikken på Vestergade. De cremefarvede fløjlsbukser var ingen undtagelse. Med sine høje talje og vidde i benene, rammer de den helt rette afdæmpede 70'er vibe, som jeg simpelthen ikke kan stå for.

Seneste blogindlæg

Se alle