Lyt til nyt

Godaften venner


Det er mandag aften, Jesper og jeg har spist tidlig aftensmad og nu sidder jeg her og skriver lidt inden jeg pakker tøjstativer væk og ruller yogamåtten ud på stuegulvet.


Maj måned er så småt ved at gå på hæld og det giver anledning til at dele de podcastepisoder jeg har lyttet til gennem denne måned.


Denne måned har jeg haft et helt nyt podcast i ørene, der er optaget lige ude i Viby, hvor Jesper og jeg jo boede på kollegie, før vi flyttede ind til centrum. Jeg har som altid også lyttet til en episode fra Under The Skin og så har jeg også haft Sustain Daily Podcast i ørene.


Læs med nedenfor og find links til de episoder jeg har hørt.UNDER THE SKIN

Accepting Fallibility with the Amazing Lena Dunham - LYT HER


Under the Skin er et podcast af Russel Brand, som jeg har delt episoder fra før. I denne episode har han Lena Dunham med i studiet som nogle af jer (især kvinderne) måske kender fra hitserien GIRLS. Lena Dunham er båder skaberen af serien og spiller også en af de fire kvindelige hovedroller. Episoden handler bl.a. om mental sundhed og om at takle berømmelse.


SUSTAIN DAILY

Gør valget til et klimavalg - LYT HER


Med Europaparlamentsvalget overstået venter Folketingsvalet lige rundt om hjørnet og hvis du ligesom mig godt kan have lidt usikker på din stemme, kan det være en hjælp at sætte sig lidt mere ind i tingene. Det er i hvert fald hvad jeg har gjort denne gang. Jeg har prøvet at følge lidt mere med og læse op på forskellige partiers mærkesager og hvilke værdier jeg deler med hvem.

Denne episode fra Sustain Daily podcast satte nogle gode tanker i gang.


LIGE PÅ

Ep. 1 - Selvtillid og Selvværd - LYT HER

Ep. 2 Sex - LYT HER


Lige på er en podcastserie om hvordan det er at være en ung fyr i Danmark. Det lyder måske ikke som noget for mig, men en god ven sidder med i panelet de første to episoder og så kunne jeg jo næsten ikke andet end at lytte med. Faktisk er det meget interessant at få et lille indblik i fyrenes verden og hvilke tanker (nogle) gør sig om, ja, lidt af hvert. Hvis du som kvinder sidder og bliver lidt nysgerrig, kan jeg varmt anbefale et kort lyt, bare for interessens skyld og hvis det så ikke siger dig noget, kan du jo række høretelefonerne videre til din bror, ven eller kæreste der med garanti vil finde det interessant.


Har i hørt nogle gode podcast episoder for nylig?

Borggade 6k
8000 Aarhus
24 52 26 41
CVR: 39977125
  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle