‚ÄčLyt til nyt


Godmorgen ūüĆľ


En ny uge er over os og jeg er fra dags dato tilbage på skolebænken. Det er slut med praktik og nu skal min lille nystartede business passes og plejes ved siden af studiet.


Det f√łles som l√¶nge siden jeg sidst var til undervisning, men under praktikken og pre-bacheloren har jeg tilbragt lidt tid ude p√• campus, s√• d√©t virker heldigvis ikke s√• fjernt. Vi starter stille og rolig ud med undervisning fra 9-11.45 hvilket passer mig rigtig fint. S√• har jeg god tid til at l√¶se og arbejde lidt ogs√•.Men, nu er det jo mandag og derfor har jeg naturligvis nogle podcastepisoder, jeg gerne vil dele med jer.


Jeg har lyttet p√• livet l√łs den sidste uges tid og hvis i husker sidste uge, hvor jeg delte dette blogindl√¶g. S√• husker i nok at jeg er g√•et i gang med nogle helt nye podcasts.


P√• min l√łbetur tirsdag, gav jeg mig i kast med Bikram Yoga episoderne fra 30 for 30 podcast og det er jo fuldst√¶ndig sindsygt. Kender i Bikram Yoga? Som jeg havde forst√•et det var det bare en slags Yoga i et meget varmt lokale, og det er det ogs√• men navnet Bikram stammer faktisk fra en mand der startede hele denne varmeyoga trend tilbage i 70'erne. Det havde jeg ingen anelse om, men i 30 for 30 podcast g√• de i dybden med historien om udviklingen af denne yogaform, om manden Bikram og om hele denne trend der str√¶kker sig over mange √•r. Pr√¶cis et √•r f√łr hele #metoo b√łlgen tog fart, havde dette store Bikram univers deres egen #metoo historie og det er pr√¶cis hvad denne r√¶kke af podcastepisoder handler om.


Det er nogle fantastiske episoder og hvis i har en interesse i at forst√• hele #metoo b√łlgen s√• tror jeg det kan hj√¶lpe at lytte til disse episoder. Det er naturligvis f√łr #metoo s√• kvinderne havde ikke den samme st√łtte da det hele skete som mange havde da #metoo skete og det g√łr mig s√• ondt, at s√• mange kvinder har v√¶ret igennem det mareridt de fort√¶lle om, s√• jeg tror det er vigtigt det bliver h√łrt og jeg h√•ber i har lyst til at lytte med ogs√•.


Der er 5 episoder i alt og i kan finde dem alle sammen lige her ‚á® BIKRAM


Jeg syntes det er en skræmmende historie, især fordi den er sand. Fortællingen om en så modbydelig mand, der får så meget magt og så indenfor en verden (nemlig yogaen) der i sin essens repræsenterer stort set alt det modsatte af hvad han endte med at repræsenterer.


Jeg vil ikke sidde her og afsl√łre for meget, for i skal virkelig h√łre og ford√łje de her episoder selv og det h√•ber jeg virkelig i g√łr. Podcastet og episoderne kan naturligvis ogs√• findes gennem podcast-appen p√• jeres smartphones.


Jeg h√•ber i f√•r en dejlig mandag og lad mig endelig h√łre hvis i f√•r lyttet til episoderne og hvad i t√¶nker mod et hele!


Klem, Katrine


Borggade 6k
8000 Aarhus
24 52 26 41
CVR: 39977125
  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle