Lyt til nyt

Glædelig mandag derude.


Er i klar, til en ny uge?


Jeg ved ikke med jer, men mine uger er altid lidt uforudsigelige lige for tiden. Jeg har ingen fast undervisning fordi jeg skriver pre-bachelor, og så har jeg stadig lidt af praktikken tilbage. Det er derfor mit eget ansvar at time og tilrettelægge mine dage.


Hvis jeg skal være helt ærlig, syntes jeg faktisk det går ret godt. Jeg er ikke så god til at få alt jeg laver, noteret i detaljer. Det skal nok komme. Men jeg får udrettet noget og sidder ikke bare og laver ingenting.


Jeg står op med et mål og får det som regel udrettet. Jeg har noget at give mig til hver dag, hele dagen.


Enten læser eller skriver jeg, eller også går jeg en tur, mens jeg lytter til et podcast. Måske løber jeg en tur eller laver en litteratursøgning. Andre dage laver jeg mad, tager billeder eller filmer en video. Jeg planlægger også billeder til Instagram eller skriver blogindlæg og forberede små projekter.


Faktisk er der rigeligt at se til, men jeg prøver virkelig at tage det i mit eget tempo, så jeg ikke stresser og istedet kan nyde processen. Jeg prøver at fortælle mig selv, at jeg ikke har travlt, selvom jeg har deadlines. Stress er roden til alt ondt. Hvis jeg stresser, nyder jeg det ikke og resultatet bliver heller ikke lige så godt, for jeg glemmer detaljerne og tænker over flere ting på én gang i stedet for at holde mig til én ting af gangen.


Jeg kan godt jonglere flere projekter og springe, fra opgave til opgave, men hvert projekt skal helst have min fulde opmærksomhed når jeg sidder med det, også selvom det er på skift.


Her til morgen stod jeg for eksempel op, for at bruge en times tid på at læse baggrundsmateriale til min pre-bachelor og nu holder jeg en pause så jeg kan skrive dette indlæg. Bagefter skal jeg have kaffe og morgenmad.


Jeg forestiller mig at der godt kunne være andre studerende, eller selvstændige der læser med her. Måske kender i til denne arbejdsform?Nå, men det er jo mandag, og på mandage sender jeg tre nye podcastepisoder afsted til jer, så i kan lade jer inspirere til hvad i kan lytte til på ugens gåture, cykelture, pendlerture eller hyggestunder hjemme i lejligheden.


I dag er der Russel brand på menuen (der står bag mit aller yndlings podcast). Så er der lidt Julie Duffy Dillon, der er specialist i spiseforstyrelser. Sidst men ikke sidst er der et podcast om læsning for hjernen med psykologerne Vibeke Lunding-Gregersen og Henrik Tingleff.


God lytning!


Podcast: Under the Skin

Intuition & mysticism in a material world (with Theresa Cheung)


Podcast: The Love Food Podcast

(143) How do i control my emotional eating


Podcast: Hjernen på overarbejde

#11 - Har du læst for din hjerne idag?

Borggade 6k
8000 Aarhus
24 52 26 41
CVR: 39977125
  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle