Lyt til nyt (3 ugentlige podcasts)Velkommen, til et nyt tiltag her på bloggen - ugentlige podcasts.

Podcasts, er en fantastisk måde at lære noget nyt på, og jeg holder især af podcasts om mennesker, samfund og sundhed. Det er lige mig. På det seneste, er jeg også begyndt, at lytte til nogle iværksættepodcasts såsom Succeskriteriet og det er faktisk også ret godt til mig.

Jeg har længe gerne villet tilføje, et fast ugentligt indlæg her til bloggen, der kunne være en let og tilgængelig kilde til inspiration for jer. Jeg vil nemlig gerne dele ud af de ting der giver mig værdi i hverdag - ligesom mit faste månedlige musik mix. Derfor har jeg besluttet, at dele et indlæg én gang i ugen, med 3 forskellige podcastepisoder.

I dette indlæg har jeg udvalgt en episode fra Hjernekassen på P1 med Peter Lund Madsen, en episode fra Under The Skin med Russel Brand (det er på engelsk) og en episode fra Succeskriteriet der udgives af Berlingske Business. Find link til de tre udvalgte episoder lige her under.

1. Hjernekassen på P1: Angst og ondskab 2019-02-18

2. Under The Skin: #063 Being Good Men with The Happy Pear!

3. SuccesKriteriet: Gennemslagskraft, Andrea Elisabeth Rudolph


Alle tre podcasts findes også på både Itunes og kan hentes via det lilla podcast icon på Iphones.


Jeg håber i kan lide ideen og har lyst til at lytte med.


Klem Katrine

Borggade 6k
8000 Aarhus
24 52 26 41
CVR: 39977125
  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle